Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Seyyar Emlakçıların Peşine Düşecekler

15.08.2019
A+
A-

skişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği üyeleri, yaptıkları toplantının ardından seyyar emlakçıların peşine düşeceklerini açıkladılar. 
Eskişehir Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Erkan Büyükarslan, Yönetim Kurulu ve üyelerle birlikte bir toplantı düzenledi. Toplantının ardından açıklamalarda bulunan Başkan Büyükarslan, sektör içerisinde yaşanan birçok sıkıntının görüşüldüğünü belirtti. Belirlenen sorunların çözüme ulaşabilmesi adına gerekli adımların atılacağını aktaran Başkan Büyükarslan, sektörün ortak sorununun 'Seyyar Emlakçılık' olduğunu vurguladı. Bu kişilerin hem ev sahiplerinin hem de ev sahibi olmak isteyen vatandaşların umutlarını çaldığını ifade eden Başkan Büyükarslan, emlak sektörüne zarar veren kişilerin belirlenerek yetkili makamlara iletileceğini ve bu konuda bir görüş birliğinin oluştuğunu sözlerine ekledi. Konunun takibi için bir de çağrıda bulunan Başkan Büyükarslan, "Buradan tüm emlak sektörüyle uğraşan ve yıllarını bu sektöre adayan firmaların bu konuya destek olmasını bekliyoruz. Konuyu takip etmeleri adına 'Seyyar Emlakçılık' yapan ve emlak sektöründe 'Ayakçı' diye tabir edilen kişilerin belirlenmesi için yapılacak çalışmada isimlerini dernek yönetimine ulaştırmalarını rica ediyoruz. Soruna sessiz kalmamak adına tüm Eskişehir emlakçılarının bir araya gelmesini istiyoruz" dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.