Site Rengi

DOLAR 32,3799
EURO 35,1599
ALTIN 2.323,52
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sincan Belediyesi gazetecileri ve idarecileri unutmadı

15.08.2019
A+
A-

Sincan Belediyesi, 10 Ocak İdareciler ve Çalışan Gazeteciler Günü’nde Sincanlı idarecileri ve gazetecileri unutmadı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda Sincan’daki idareciler ve gazeteciler bir çatı altında toplandı. Başkan Ercan “Ülkemize ve insanımıza hizmet etmekte hem idarecilerimize hem de gazetecilerimize büyük bir görev düşmektedir. Ben inanıyorum ki özveriyle çalışacağımız bu günler, bizleri daha ileriye taşıyacaktır” dedi.
Sincan Belediyesinden gazeteci ve idarecilere özel program. İdareciler ve Gazeteciler Günü vesilesiyle bir araya gelen idareci ve gazetecilere, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ev sahipliği yaptı. Sincan Kültür Evi’nde gerçekleşen programa; Sincan Kaymakamı Abdullah Küçük, Sincan İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Solmaz’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri, okul idarecileri ve muhtarlar da katıldı.
“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın”
Konuklarını kapıda karşılayan Başkan Ercan, idareci ve gazetecilerle tek tek sohbet etti. İdareciliğin öneminden bahseden Başkan Ercan, idarecilerin devleti ve vatanı temsil ettiğini ifade etti. Başkan Ercan “Aziz milletimize hizmet eden bütün idarecilerimiz ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkesini düstur edinmeli. Bizlere vakfedilen bu ulvi görevi layıkıyla yerine getirmeli bunun için gayret etmeliyiz. Bu yüzden İdareciler Günü, idarecilerimizin tecrübelerinin paylaşılması ve mesleki vazife bilincinin canlı tutulması açısından önem arz etmektedir. Ben bu vesileyle bütün idarecilerimizin gününü kutluyorum” dedi.
“Medya demokrasinin ayrılmaz parçası”
Medyanın demokrasi kültürünün ayrılmaz bir parçası olduğunu ifade eden Başkan Ercan, gazetecilerin gününü şu sözlerle kutladı:
“Halkın tarafsız, eksiksiz ve doğru haber akışıyla bilgilendirilmesi, demokratik ve şeffaf toplum olmanın öncelikli şartlarından biridir. Medya çalışanlarımızın, kamuoyunu doğru ve eksiksiz bilgilendirme konusundaki yükümlülüklerini en iyi biçimde yerine getirmek için gösterdikleri çabalar hiç kuşkusuz takdire şayandır. Bu düşüncelerle, medya mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, kendilerine başarılar diliyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.