Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Sinerji Hareketi Derneği İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

15.08.2019
A+
A-

Sinerji Hareketi Derneği ilk resmî toplantısı Yönetim Kurulu ile gerçekleştirdi. 

Geçtiğimiz günlerde açılışı gerçekleştirilen Sinerji Hareketi Derneği ilk toplantısını yaptı. Parti üstü sivil toplum kuruluşu ilkesini benimseyen ve çalışmalarını da bu alanda yapacak Hareket, yerelden ulusala, ulusaldan evrensele etkisini taşıyacak.
Sinerji Hareketi Derneği gerçekleştirilen toplantıda önemli alt komisyonları belirledi. Üyelerin de düşüncelerinin istişare edildiği toplantıda şehre büyük fayda sağlayacak tespitler de konuşuldu. 
Hareketin Başkanı Soner Çam derneğin birleştirici özelliğini olduğunu bir kez daha vurguladı ve şunları kaydetti. “Amacımız; Eskişehir’in sosyal, kültürel ve ekonomik değerlerinin korunması, güzide şehrimizin teknik, bilimsel, ekonomik, sosyal ve kültürel konularında incelemelerde bulunmak, Eskişehirli vatandaşlarımızın kentle olan sosyal bağlarını güçlendirmek ve bununla birlikte sempozyum, panel, çalıştaylar düzenleyerek bilim dünyasına katkıda bulunmak.”
Bununla beraber NLP Eğitiminde şehrimizin bir numaralı ismi olan Soner Çam açıklamasının sonunda önemli bir sözü de paylaşmayı ihmal etmedi. “İnsanın cevherinde rakamlara sığmayan anlayışlar, bu anlayışlarda hesaplanamayan yetenekler, o yeteneklerden doğan sınırsız eğilimler ve bu eğilimlerden oluşan, sonsuz düşünce ve hayaller vardır.”

Ayrıca dernek bünyesinde tanınmış İş İnsanları, Akademisyenler, Sanayiciler, Gazeteciler, Öğretmenler bulunan Sinerji Hareketi Derneği sivil toplum hareketlerinin etkinleştirilmesi ve geliştirilmesi odaklı faaliyetler düzenleyecek.
Diğer yandan Sinerji Hareketi Derneği bünyesinde yayın kurulunun oluşturulmasına ve şehrimizde büyük ses getirecek ve birçok bilimsel makalenin yazılıp, paylaşılarak önemli gündem maddelerinin oluşturulacağı internet sitesinin kurulmasına karar verildi.
Yönetim Kurulu Başkanı Soner Çam “ bana anlatırsanız unuturum, bana gösterirseniz hatırlayabilirim, beni dahil ederseniz anlarım” atasözü ile aidiyet bilincini vurgulayarak sözlerini bitirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.