Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Şirintepe, Erdoğan Tekgöz’ü Ağırladı

15.08.2019
A+
A-

ETO Başkan Adayı Erdoğan Tekgöz, seçime sayılı günler kala sürdürdüğü saha çalışmalarında Şirintepe esnafını ziyaret etti.

 

Eskişehir Ticaret Odası’nın 7 Nisan’da yapılacak seçimleri için yaklaşık 7 aydır sahada olan Tekgöz ve 'Değişim Seninle Başlar' ekibi, Şirintepe Mahallesi’nde de esnafın büyük ilgisi, başarı dilekleri ve destekleri ile ağırlandı. Mahalledeki tüm işletmelere uğramaya gayret eden Erdoğan Tekgöz, hem işletme sahipleri ve çalışanlarla, hem de alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti, esnafa hayırlı ve bol kazanç dileğinde bulundu.

Bunun Adı Savurganlık

 

Şirintepe ziyaretinde esnaflar Tekgöz’e en çok da ETO’nun mevcut yönetiminin ilgisizliğinden yakındı. ETO’nun dergi ve faaliyet raporunu “Savurganlık” olarak nitelendiren esnaflar, Fuar ve Kongre Merkezi konusunu da bizzat kendileri açarak, “Böyle bir merkezin gerekliliğine inanmıyoruz. Eskişehir ticaretinin, ekonomisinin, esnaf ve tüccarının daha acil beklentileri, talepleri var. Bu beklentileri karşılamak yerine bize getirisi olmayacak bir projeye milyonlarca lira para harcandı. Bu para hepimizin cebinden çıktı, çıkmaya devam edecek” dedi.

 

Bu Projeler İçin de Değişim Şart

 

Erdoğan Tekgöz’ün Şirintepe gezisinde, kamuoyunda yankı uyandıran projeleri de gündeme geldi. Bölge esnafı, özellikle ihtiyaç sahibi üyelerin çocuklarına karşılıksız burs, tüm üyelere ücretsiz özel sağlık sigortası ve Yaşam Merkezi Projesi’ni heyecanla beklediklerini ifade etti. Her bir projenin tüm üyelere hitap ettiğini söyleyen Şirintepe esnafı, bu nedenle ETO’da değişimin şart olduğunu vurguladı. Şirintepe ziyaretinde ayrıca Tekgöz’ün E-Ticaret Projesi de gündeme geldi. Bu proje sayesinde ticarette sınırları kaldıracaklarını ifade eden Erdoğan Tekgöz; “ETO garantörlüğünde başlayacak E-Ticaret sistemiyle esnafımız, tüccarımız, iş insanımız ve girişimcimizin elindeki mallar dünyanın dört bir yanına pazarlanabilecek. Kimsenin mağazasında, deposunda, kapısının önünde ürün kalsın istemiyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.