Site Rengi

DOLAR 32,3264
EURO 35,0746
ALTIN 2.300,17
BIST 8.994,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sivrihisarlılar Derneği İftarında Gerginlik!

15.08.2019
A+
A-

Sivrihisarlılar Derneği'nin dün tertip ettiği iftar yemeğinde gerginlik yaşandı. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç'ın 'Millet ititfakı' partilerine oy istediği iddiasında bulunan MHP Milletvekili Adayları ve il yöneticileri toplu olarak salonu terk etti. Konuyla ilgili Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Adayı Dr.Kayıhan Çağlar şu açıklamalarda bulundu:

"Kamuoyuna Duyurudur!

Sivrihisarlılar Derneği'nin iftar yemeği programına davet üzere katılım sağladık. Dernek Başkanı İsmail Arslan'ın giriş konuşmasını müteakiben Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'a mikrofon verilmesi sonrasında tüm siyasi parti adaylarına 'hoş geldiniz' dedikten sonra; böylesine seçkin bir hemşehri topluluğunun bulunduğu bu organizasyonda gönlünün bize göre '5 Benzemezler' olan 'Millet Ittifakı'ndan yana olduğunu beyan etmesi ve oy istemesi en hafif tabirle talihsiz ve nezaketten uzak bir konuşma olmuştur. Mikrofonu talep ederek tepkimizi dile getirmemiz gerekirdi ki salonun insicamını bozmamak adına MHP ve Cumhur İttifakı ortağı olarak salonu topluca terk etmiş bulunuyoruz.

İftar yemeğine Tepebaşı Belediyesi olarak sponsor olduğunu söyleyen Ahmet Ataç'ın Nasrettin Hoca'nın "Parayı veren düdüğü çalar" dediği gibi böylesine manevi bir atmosferi ve Sivrihisarlı misafirleri siyasi emellerine âlet etmesini MHP Eskişehir Milletvekili Adayı olarak partim tüzel kişiliğine saygısızlık olarak addediyorum. Bu hususta rolü olan sorumluları kınıyorum.

Bu konuda partim adına her türlü hakkı saklı tutuyorum."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.