Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,7998
ALTIN 2.486,79
BIST 9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 21°C

Süha Muzaffer Yazdı…..AK Parti İçindeki AKP’liler – 2

15.08.2019
A+
A-

Ak Parti içerisinde ki AKP'li fırıldakların eylemlerini, yazdıklarını, sağda solda dedikodu yapıp, oradan oraya laf taşıdıklarına şahit olduğum an aklıma 2009 Yılında Allah’a yürüyen Rahmetli Muhsin Bey'in lafı gelir: “Bir saniyesine bile hâkim olamayacağınız hayatınız için fırıldak olmaya gerek yok”

Yanlış anlaşılmasın bu fırıldaklar sadece Ak Parti içerisinde yok, her yerde bolca mevcut. Fakat Eskişehir’deki CHP ve Ak Parti örgütleri içerisindeki parti içi iktidar mücadelesi o kadar sert ve acımasız ki yazdıklarımız, yazamadıklarımızın anca sadakası olur. CHP'de tek adam Yılmaz Hocamız her şeyi kendisi tayin ettiği için oradaki fırıldaklıkları uzmanlarına havale ediyorum. Fakat Ak Parti aday tespitini uzattıkça, Ankara'daki ittifak görüşmeleri uzadıkça Eskişehir’deki Ak Parti içerisindeki AKP'li fırıldaklara gün doğdu. Allah hiç kimseyi fırıldak yapmasın, yakında aynaya baktıklarında inşallah utanacakları yüzleri kalır.  AKP'li fırıldakların yeni hedefleri için müjdeler olsun, bir çok ortakları var artık. Üstad Necip Fazıl, Demokrat Parti zamanında CHP için: “ ‘Yeter ki iktidar düşsün’ diye memleketi düşürmeye kalkarlar” derdi.

‘Odunpazarı’nda Volkan Doğan, Tepebaşı’nda da Hasan Tuç aday olmasın’ diye var güçleri ile asılıyorlar. Bir gün Tepebaşı’na, diğer gün Odunpazarı’na başka aday buluyorlar. MHP'li ve Ülkücülerin kafasını  karıştırmak için, Eskişehir'de tekelleşen yandaş basında bir kare yer ayırmayanlar Ak Parti ve MHP İttifakını zehirlemek için yandaş basının usta kalemleri ile usta işi dokunuşlar yapıyorlar. Nihal Atsız'ın şiirleri ile büyüyen, Türk Yurdu, Turan olsun diyen bir kişi olarak Ülkücü ve MHP'li kardeşlerim, ittifakı zehirlemek için AKP'li fırıldaklarla işbirliği yapanların gözünde sen, ben; hâlâ köpekçiyiz! AK Parti ve MHP ittifakı zehirlensin ki, kırılanları dökülenleri toplasınlar. Kim mi 24 Haziran Seçimlerinde PKK-YPG zilletinin temsilcisi HDP'ye oy isteyen Ahmet Ataç tekrar seçilsin, Afrin’de Mehmetçik çarpışırken: “Afrin’de hiç kimse ölmesin” diyen Kazım Kurt tekrar seçilsin. 20 yıl Belediye Başkanlığı yapan 83 yaşında ki Yılmaz Büyükerşen tekrar seçilsin ki Eskişehir’deki düzenleri devam etsin.

Hucûrat Suresi’nde meâlen: “Bir ‘fâsık’ size haber getirdiğinde doğruluğunu araştırın” emrolunur. Elbette Kur'an üstüne laf söyleyemeyiz ancak siz, siz olun bir fırıldak ve işbirlikçisi size bir şey söylediğinde bir değil, bin defa düşünün.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.