Site Rengi

DOLAR 32,5410
EURO 34,9121
ALTIN 2.423,55
BIST 9.709,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Sui Generis Tiyatro Damgası

15.08.2019
A+
A-

Ayvalık Sanat Derneği ve Ayvalık Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 10’ncusu düzenlenen festivalin kapanış oyununu, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi ‘Sui Generis Tiyatro’ gerçekleştirdi. 
Sui Generis Tiyatro’nun yeni sezon oyunu “12 Öfkeli” adlı oyun, Ayvalık seyircisinden tam not aldı. Ayvalık Sanat Fabrikası Tiyatro Salonu’nda izleyicilerin nefeslerini tutarak izlediği oyun, Ayvalık’ta büyük bir yankı uyandırdı. Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin ve sanatseverlerin izlediği oyunun sonunda; Grup Koordinatörü Av. Hüseyin Akçar, Belediye Başkanına ve festival komitesine teşekkür etti. Akçar, Tiyatronun simgelerinden olan gülen-ağlayan tiyatro masklarını ve özel Atatürk portresini, Belediye Başkanı Mesut Ergin’e hediye etti. Oyundan çok etkilendiğini belirten Belediye Başkan Mesut Ergin; gruba, düzenlenen törenle ‘teşekkür plaketi’ sundu. İzleyicisinden tam not alan Sui Generis Tiyatro; daha sahneden inmeden, önümüzdeki yıl yapılacak olan ‘11’nci Uluslararası Ayvalık Tiyatro Festivali’ne davet edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.