Site Rengi

DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Sümeyye Boyacı Avrupa Şampiyonu

15.08.2019
A+
A-

Brezilya’da düzenlenen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında büyük bir başarıya imza atarak dünya şampiyonu olan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, Dublin’de gerçekleştirilen Paralimpik Avrupa Şampiyonası’nda da altın madalya kazanarak Eskişehir’e büyük bir gurur yaşattı.

Yetiştirdiği başarılı sporcular ile Eskişehir’i uluslararası alanda başarıyla temsil eden Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü, yüzme dalında büyük bir başarıya imza attı. Nisan ayında Brezilya’da düzenlenen ‘Open Water Swimming World Championships’ yarışlarında birinci olan Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Sümeyye Boyacı, İrlanda’nın başkenti olan Dublin kentinde düzenlenen Paralimpik Avrupa Şampiyonası’nda sırt üstü yarışlarda 45.21’lik derecesiyle Avrupa şampiyonu oldu. 50 metre sırtüstü stilde altın madalya kazanan Sümeyye, büyük bir başarıya imza atarak ülkemizi başarıyla temsil etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşım ile Sümeyye’yi tebrik etti. Başkan Büyükerşen paylaştığı mesajda, “Sümeyye Boyacı tarih yazmaya devam ediyor! Dublin’de düzenlenen Paralimpik Avrupa Şampiyonası’nda Büyükşehir Spor Kulübümüzün sporcusu Sümeyye Boyacı, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu oldu. Kendisini bu büyük başarıdan dolayı yürekten kutluyor, gözlerinden öpüyorum!” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.