Site Rengi

DOLAR 32,4768
EURO 34,8408
ALTIN 2.477,67
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 20°C
Paz 22°C

Tarım ve Orman Müdürlüğü’nden ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ Mülâkatı

15.08.2019
A+
A-

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde, İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne engelli ve eski hükümlü işçi alımı için mülakat yapıldı.  
Mülakat, İl Müdürü Dr. Emine Sever başkanlığında, Sakatlar Derneği Şube Başkanı Cafer Eşen, il müdür yardımcısı ve şube müdürlerinin katılımıyla yapıldı. İl Müdürü Sever, mülakat öncesi yaptığı açıklamada; bu özel ve anlamlı günde kurumlarına engelli ve eski hükümlü işçi alınmasından çok mutlu olduğunu ifade etti. 
Engellileri teşvik etmek, ihtiyaç duydukları yardım elini uzatmak, kalplerdeki ve zihinlerdeki engelleri hep birlikte kaldırmak için gayret göstermek, sorunlarının çözümünde onlara destek olmak, onların hayatlarını kolaylaştıracak her adımda yanlarında olmanın herkesin görevi olduğunu belirten Sever, “Tüm engelli vatandaşlarımızın aileleri ve sevdikleriyle beraber mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmelerini temenni ederim” dedi. 

Daha sonra engelli ve eski hükümlü işçi alımı için mülakat yapıldı. Mülakat sonuçlarının 4 Aralık tarihinde İl Müdürlüğünün “eskisehir.tarimorman.gov.tr” web adresinde yayımlanacağı belirtildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.