Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Tarlada Doğum Günü Sürprizi

Tarlada Doğum Günü Sürprizi
23.04.2020
A+
A-

Sarıcakaya protokol üyeleri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bugün doğan 2 çocuğa sürpriz ziyaret yaparak hep birlikte kestiler.
Sarıcakaya Kaymakamı Murat Demirbilek, Belediye Başkanı Hüseyin Çam ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yazar tarafından doğum tarihleri 23 Nisan olan Bilal İnci ile Haktan Asaf Efe’ye sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. Haktan Asaf Efe’yi evinde ziyaret eden Kaymakam Demirbilek ve beraberindekiler kendisine çeşitli hediyelerde takdim etti. Asaf Efe, 23 Nisan için hazırladığı şiirini okuduktan sonra sürpriz doğum günü pastasını kesti. Ardından İğdir Mahallesi’nde ailesine tarlada yardım ettiği sırada karşısında Kaymakam, Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü’nü görünce şaşıran Bilal İnci’de şaşkınlığını gizleyemedi. Hayatında ilk kez bu şekilde bir doğum günü kutladığını dile getiren İnci, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamayı da ihmal etmedi.

Doğum günü kutlamalarının ardından heyet Kapıkaya ve Düzköy ile Bilal Habeş-i Mahallelerinde de birkaç çocuğu ziyaret ederek çeşitli hediyeler takdim etti. Ayrıca ilçede saat 13.15’te tüm çocuklar ellerindeki Türk bayraklarıyla balkonlara çıkarak belediyenin yayın sisteminden çalınan marşlar eşliğinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkusunu yaşadı.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.