Site Rengi

DOLAR 32,5681
EURO 34,7244
ALTIN 2.492,75
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Telefon hırsızı güvenlik kamerasına yakalandı

15.08.2019
A+
A-

Başkent’te hırsız, özel bir kıyafet mağazasında, kasiyerin bir anlık kasadan uzaklaşmasından yaralanarak, kasa üzerindeki telefonunu çaldı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Hırsızlık, Ankara’da bulunan bir AVM içindeki özel kıyafet mağazasında meydana geldi. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, mağazada çalışan kasiyer bir an kasadan uzaklaşıyor. O sırada orada olan ve adeta kızın uzaklaşmasını bekleyen hırsız, kızın uzaklaşmasından yaralanarak kasaya yaklaştı. Hırsız, seri bir şekilde kasa üzerinde bulunan telefonu aldı ve oradan uzaklaştı. Mağaza sahibi ise iki kişi olduklarını iddia ederek, görüntüleri sosyal medyada paylaşarak hırsızın yakalanması için yardım istedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.