Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı’ndan İstişare Toplantısı

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı istişare toplantısı Şoförler Odası düğün salonunda gerçekleşti. 
Toplantıya Tepebaşı Tarım İlçe Müdürü Zeki Sert, çiftçiler, Tepebaşı Bölgesi'nde ikamet eden muhtarlar, Tepebaşı Tarım İlçe Müdürü Zeki Sert katıldı. Açılış konuşmasını yapan Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Başkanı Süleyman Buluşan, Tepebaşı Çiftçi Malları Koruma Başkanlığı yasasının tamamen değişmesi gerektiğinin altını çizdi.

Büyük sıkıntılar içinde olduklarını belirten Buluşan, "Sizler hepiniz, bizler de sivil toplum örgütü olarak Tepabaşı'na hizmet etmek amacıyla çalışıyoruz. Bizim şu an da burada geçtiğimiz dönemdeki arkadaşlarımız bilir çiftçi malları koruma geçtiğimiz dönemde çok büyük sıkıntı yaşattı. Bunun başlıca sebebi 1941 yılında kurulan kanunundur. Üretici ile muhtarlar zaman zaman karşı karşıya geldiler. Tepebaşı olarak Türkiye genellemesine baktığımız da önde olduğumuzu söyleyebiliriz. Çiftçi Malları Koruma Kanununun değişmesi için Eskişehir'e gelen İçişleri Bakanımıza çözüm önerilerini dosya halinde teslim ettik. Çiftçi mallarının korunmasını biz aidatlarla ödediğimiz bekçiler ile yapıyoruz. Biz bunun devlet tarafından karşılanmasını istiyoruz. Biz her zaman üreticinin yanındayız. Bu nedenle kanun çerçevesi içerisinde üreticilerimizin mallarını korumak zorundayız, biz bunun için varız. Önümüzdeki dönem için Belediyemizin ilk meclis toplantısında seçim kararı var tekrar seçime gidilecek biz yönetim olarak aynen devam edeceğiz" dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.