Site Rengi

DOLAR 32,5700
EURO 34,7581
ALTIN 2.495,33
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Tepebaşı’nda bilgilendirme toplantıları devam ediyor

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, düzenlenen bilgilendirme toplantıları kapsamında Eskişehirli kadınlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. 
Bilgilendirme toplantısının yoğun katılım ile gerçekleştirildiği adres bu kez Muttalip Belde Evi oldu. Tepebaşı Belediyesi faaliyetlerinin anlatıldığı tanıtım filminin gösterimi ile başlayan etkinliğe Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’ın yanı sıra çok sayıda kursiyer kadın katıldı. Muttalipli kadınlar yaptıkları “Hoş Geldiniz Başkanım” yazılı hamur işlerini Başkan Ataç’a ikram etti. Kadınlara teşekkür eden Başkan Ataç, katılımcılara hitap ederek belediye hizmetleri hakkında bilgiler aktardı. 
Toplantıda hayata geçirilen projelerden bahseden Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinden fen işleri çalışmalarına, kültür gezilerinden sosyal hizmetlere kadar pek çok konuya değindi. Kent merkezinin yanı sıra kırsal mahallelerde sürdürülen hizmetlerden bahseden Başkan Ataç, “Eskişehir’de güzel işler yapmak, vatandaşımızın memnuniyetini kazanmak adına çalışmaya devam ediyoruz. Kent merkezinin yanında kırsal mahallelerimizde de Belde Evlerimiz ile kadınlarımızın sosyalleşmesini, aldıkları çeşitli eğitimler ile becerilerini geliştirmesini sağlamak için pek çok kurs düzenliyoruz. Sizler de yoğun ilgi göstererek bu binaları boş bırakmıyorsunuz. Bu kapsamda Muttalip’te yapımını yakında tamamlayacağımız ek binamız da sizler ve çocuklarımızın hizmetinde olacak. Bizim anlayışımıza göre belediyecilik sadece asfalt yapılması ya da çöp toplanması demek değildir. Çalışmalarımızın, hizmetlerimizin odağında insan hayatı var. Yaşadığımız çevreyi güzelleştirmenin yanında, sosyal hayatı da zenginleştirmeye gayret ediyoruz” dedi.
Toplantının sonunda Başkan Ataç Eskişehir’e yapılacağı ifade edilen kömürlü termik santral konusuna da değinerek tesisin Eskişehir’e ve insan hayatına vereceği zararlara dikkat çekti. Muttalip sakinleri de kömürlü termik santrale karşı olduklarını belirterek tesisin yapılmasını istemediklerini belirtti. Başkan Ataç konuşmasının ardından toplantıya katılan kadınların soru ve taleplerini de dinledi. Toplantıya katılan Muttalipli kadınlar da belediye çalışmaları ve bilgilendirme toplantısından ötürü Başkan Ataç’a teşekkür ederek Ataç için özel olarak yaptıkları ebru çalışmalarını kendisine hediye etti. Kursiyer kadınlar ile gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı sonrasında Muttalip Belde Evi’ne gelen vatandaşlar ile de görüşen Başkan Ataç, çektirilen hatıra fotoğrafının ardından merkezden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.