Site Rengi

DOLAR 32,3234
EURO 35,0716
ALTIN 2.282,24
BIST 9.009,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Tepebaşı’ndaki İlk İftarda Engelli Aileleri Bir Araya Geldi

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği iftar programlarının ilki engelli birey ve aileleri için düzenlendi.  
Bir davet salonunda düzenlenen iftarda, başta Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi’nde eğitim alan bireyler olmak üzere, Anadolu Üniversitesi Engelliler Müdürlüğü yetkilileri ile Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şubesi, Eskişehir Görme Engelliler Spor Kulübü, İşitme Engelli Çocuğu Olan Aileler Derneği, Umudun Çocukları Zihinsel Engelliler Derneği, Sessiz Meleklerin Sesi Zihinsel Engelliler Derneği, Bedensel Engelliler Derneği başkanları ve üyeleri katıldı. 
İftar sonrasında bir konuşma yapan Türkiye Sakatlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı Cafer Eşen, "Ramazan’ın ilk gününde bir araya geldik. Bizi hiçbir zaman unutmayan Tepebaşı Belediye Başkanımız Sayın Ataç’a teşekkür ediyorum" dedi. 
Yılın ilk iftar programında bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ise "Sizi bir arada görmek beni çok mutlu ediyor. Ramazan gerçekten çok farklı bir ay. İftar sofralarında insanların bir araya gelmeleri çok önemli. Burada hep birlikte güzel bir iftar yaptık. Engelliler Haftası ile iftar üst üste geldiği için bugün böyle program gerçekleştirmek istedik. Bu karşılıklı sevgi her zaman sürsün. Allah sağlık versin, uzun ömürler versin. Bize olan bu yakınlığınızı hiçbir zaman unutmayacağım. Ramazan ayı huzur için içinde geçsin. Bakıyorsunuz Filistin’de büyük acılar var. İnsanlar savaştan elini ayağını çeksin artık. Şiddetle kınıyorum" diye konuştu. 
İftarın ardından Başkan Ataç, programa katılan engelli bireylerle ve aileleriyle sohbet etti. İftar programında Tepebaşı Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Halk Oyunları Ekibi de kısa bir gösteri yaptı. Gösteri izleyenleri duygulandırdı ve büyük alkış topladı. Ardından sahneye çıkan tüm bireyler, müzik eşliğinde oynayarak Engelliler Haftasını kutladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.