Site Rengi

DOLAR 32,5643
EURO 35,0187
ALTIN 2.435,57
BIST 9.760,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 22°C

Tepebaşı’ndan Tekvando Şampiyonasında Başarı

15.08.2019
A+
A-

Ankara'da düzenlenen ‘Türkiye Taekwondo Poomse Şampiyonası’nda Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü’nün sporcuları büyük başarı elde etti. 
Ankara'da yapılan şampiyonaya Türkiye genelinden bin 300 sporcu katıldı. Müsabakalara 19 sporcu ile katılan Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü 6 altın, 4 gümüş, 6 bronz madalya ve iki 3'üncülüğün yanı sıra bir 5'incilik kupası alarak büyük bir başarı elde etti. Sporcuların gece gündüz demeden çalıştığını kaydeden Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Antrenörü Dilek Karakuyulu, bunun kendileri için bir rekor olduğunu dile getirdi. Karayulu, kendilerinden desteklerini esirgemeyen ve her konuda destek olan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve tüm belediye personeline teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.