Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

THK, öğrencilere defter dağıttı

15.08.2019
A+
A-

Türk Hava Kurumu (THK) Simav Şubesi tarafından, Kütahya’nın Pazarlar ilçesinde ortaokulu öğrencilerine defter dağıtıldı.
Pazarlar Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunda bulunan öğrencilere Türk Hava Kurumu Simav Şubesini tarafından hazırlanan defter yardım dağıtımına Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, İlçe Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, Pazarlar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Kemal Sevgi, Pazarlar Ortaokulu Müdürü Muhammet Eşref Uzun ve Simav Türk Hava Kurumu Şube Müdürü Mehmet Uzun katıldı.
THK Simav Şube Başkanı Mehmet Uzun, “Pazarlar Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinin tamamına defte dağıttık. THK, ülkemizde ve zaman zaman yurt dışında havadan yangın söndürme, hava ambulansı, sıcak hava balonları, model uçak kursları ve pilot yetiştirme dahil birçok hizmete imza atmaktadır. Havacılık için lüzumlu personeli araç ve gereci çoğaltmak, havacılık anlamında her türlü faaliyette bulunmak ve gerekli yatırımları yapmak sorumluluklarımız arasındadır. Artık Havacılık ve Uzay Bilimleri adı altında bir üniversitesi olan Türk Hava Kurumu’nun, ilçemizdeki faaliyetlerimizi sadece kurban derisi ve fitre zekat toplamak ile sınırlandırmak istemiyoruz. Kurumumuz tarafından öğrenciler için özel hazırlanmış defter dağıtıyoruz. Eğitime destek vermeye devam ediyoruz. 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğrencilerimiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
Türk Hava Kurumuna teşekkür eden Pazarlar Belediye Başkanı Cavit Erdoğan, "Türk Hava Kurumu Simav Şubesinin ilçemizde Ortaokul öğrencileri için hazırlanan defter dağıtımları ile bizlerin gönüllerimizde taht kurdular. Eğitime yapılan yatırım geleceğe yapılan yatırımdır. Türk Hava Kurumuna eğitime desteklerinden dolayı teşekkür ederim" diye konuştu.
Defter yardımlarının dağıtılma töreninden sonra açıklama yapan Pazarlar Kaymakamı Gürsel Temurci, ’’Pazarlar ortaokulumuzda defter yardımında bulunan Türk Hava kurumuna teşekkür ediyoruz. Eğitimin öneminin farkında olan Türk Hava Kurumunu yürekten tebrik ediyor ve bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz’’ şeklinde konuştu.(MB-EFE)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.