Site Rengi

DOLAR 32,5309
EURO 34,9615
ALTIN 2.439,32
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Toprağın Ustaları Tecrübelerini Paylaşıyor

15.08.2019
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi’nin bu sene 12’ncisini düzenlediği Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu, yerli ve dünyanın çeşitli ülkelerinden gelen yabancı sanatçıların sunumları ile değer kazanıyor.  
Tepebaşı Belediyesi tarafından düzenlenen 12. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nda her sene olduğu gibi bu yıl da sanatçı sunumları devam ediyor. Sempozyuma katılan sanatçıların bilgi, birikim ve kendilerine özgü tekniklerini diğer sanatçılar ve öğrenciler ile paylaştığı sanatçı sunumları yoğun ilgi ile gerçekleşiyor. Sanatçı sunumlarında Lübnan’dan Neville A. Salha, Güney Kore’den Kim Jaekyu, Şili’den Catalina Vial ile yerli sanatçılar Tuba Korkmaz ve Emet Egemen sempozyumda asistanlık yapan öğrenciler ile bir aryaya gelirken, Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da sunumlara katılarak sanatçılar ile buluşuyor. Sanatçılar kendi seramik sanatlarının yanı sıra ülkelerindeki seramik sanatının geldiği noktalar hakkında da katılımcılara bilgiler aktarıyor. 
Vatandaşların da takip edebildiği sanatçı sunumları, Eti Eski Fabrika alanında gerçekleştiriliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.