Site Rengi

DOLAR 32,6563
EURO 34,8392
ALTIN 2.510,19
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

TSYD Eskişehir Şubesi’nden Sağlık Anlaşması

15.08.2019
A+
A-

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şubesi ile FİZYOMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi arasında sağlık iş birliği protokolü imzalandı.
Gerçekleştirilen imza törenine, TSYD Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda, Yönetim Kurulu Üyeleri Erkan Midilli, Erhan Ünal, Ayhan Aydıner ve Nazım Aydın ile FİZYOMER Fizik Tedavi Merkezi Tıbbi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir katıldı.
YÜZDE YÜZ İNDİRİM 
Başkan Seda, TSYD Eskişehir Şubesi üyeleri ile birinci derece yakınlarını (eş, çocuk, anne, baba) kapsayan sağlık iş birliği protokolünün imza töreninde yaptığı konuşmada şunları söyledi:
"Kuruluşumuzun üzerinden bir yıl bile geçmedi. Emekleme dönemini geçirdik artık yürümeye başladık. Kısa süre içerisinde üyelerimizin memnun olacağı iki olaya imza attık. Birincisi Türkiye’nin hangi ilinde Anemon Otelleri’nde konaklamak isteyen üyelerimiz yüzde 20 indirimden yararlanacaklar. Sağlık konusunda önemli bir protokol gerçekleştirdik. Türkiye’nin önemli Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi FİZYOMER ile yaptığımız protokolle üyelerimiz ayaktan tedavi hizmetlerinden yüzde yüz indirimle yararlanacaklar. TSYD üyelerine bu imkanı sağlayan Türkan Hanıma teşekkür ediyorum.”

FİZYOMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir ise sağlığın kaybedilince değerinin anlaşıldığını aktararak, "Spor muhabirleri da bütün gün sportif faaliyetleri takip etmek için koşuşturuyorlar. Spor yazarı ve muhabirlerinin sağlıklarını koruma adına katkımız olursa mutlu oluruz. Üyeler ve birinci derece yakınları ayaktan alacakları tedavi hizmetlerinden yüzde yüz. Diğer tedavi hizmetlerimizden ise mevcut fiyatlarımızdan yüzde 20 oranında indirimli yararlanabilecek" dedi. 
Konuşmaların ardından TSYD Eskişehir Şubesi Başkanı Sadi Seda ve FİZYOMER Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Tıp Merkezi Direktörü Uzm. Dr. Türkan Tünerir, iş birliği protokolünü imzaladılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.