Site Rengi

DOLAR 32,3724
EURO 34,9981
ALTIN 2.325,89
BIST 9.095,89
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

TÜGVA’dan Annelere Özel Seminer

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Türkiye Gençlik Vakfı, anneler için ‘Anne-Çocuk Nasıl Kaliteli Vakit Geçirir? Pratik Oyun Kurma Teknikleri’ adlı seminer programı düzenledi.
TÜGVA Eskişehir Kadın Aile Koordinatörlüğü’nün organize ettiği seminer, Eğitmen Oyun Koçu Emine Rana Karaabalı tarafından Emine Şahbaz Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Seminerde ayrıca annelerin çocuklarıyla nasıl iletişim kurması gerektiğine nasıl vakit geçirmesi ve yaşanan problemlerin kolayca çözülmesine yönelik yapılması gerekenler eğlenceli bir dille anlatıldı. Semineri veren Eğitmen Emine Rana Karaabalı, ailelerin çocuklarıyla olan ilişkilerinde iletişim kurmanın önemine değindi. Çocuklarla kaliteli vakit geçirmenin püf noktalarından bahsetti.

Semineri organize eden Kadın ve Aile Koordinatörü Nurşah Altaşer “Annelik vasfı sadece kadını değil, bütün aileyi ve hatta toplumu etkileyecek bir hususiyette. Anne değişirse çocuk değişecek; çocuk değişirse, toplum değişecektir” diyerek annelik vazifesinin önemini vurguladı. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan TÜGVA İl Temsilcisi Fatih Sert, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde annenin büyük bir rol üstlendiğini ifade ederek, “Daha iyi ve daha mutlu nesillerin yetiştirilmesi için bu tür seminerler düzenliyoruz. Bunlardan biri olan anne ve anne adaylarına yönelik eğitimde, daha sağlıklı, daha mutlu, daha huzurlu ve daha sevgi dolu bir aile hedefliyoruz. Amacımız milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmektir.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.