Site Rengi

DOLAR 32,5192
EURO 34,9079
ALTIN 2.423,37
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

TÜKDES ‘Büyümeye Devam’ Dedi

15.08.2019
A+
A-

Vizyon Stratejisi Yenileme Toplantısını değerlendiren Tüketiciyi Destekleme Derneği Genel Başkanı Süleyman Bakal: "Vizyon stratejisi yenileme toplantısından niceliksel ve niteliksel büyümeye devam kararı çıktı" dedi.
Genel Başkan Süleyman Bakal konuyla ilgili olarak şu açıklamayı yaptı:  
“10 yıllık birikimine yeni yol arkadaşları ekleyerek 4.Olağan Kongresini tamamlayan Tüketiciyi Destekleme Derneği (TÜKDES) "Vizyon Stratejisi Yenileme Toplantısı 09.02.2019-Eskişehir "yapıldı. Bir bölümüne AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı’nın da katıldığı programa TÜKDES'in son kongresinde seçilen Genişletilmiş Yönetim Kurulu Üyeleri davet edildi.

Uzun ve yoğun tartışmalar sonucu TÜKDES'in yeni yol haritası belirlendi. Vizyon Stratejisi Yenileme Toplantısından niceliksel ve niteliksel büyümeye devam kararı çıktı.

Yeni Dönemde :
1.Toplumun tüm katmanları ile hiç bir ayrım gözetmeksizin temas kurmaya devam edilmesine,
2.Üye sayısının arttırılması için tüm mecraların kullanılmasına,
3.Yeni Şube ve Temsilcilik açmak için ülkemizin her bölgesindeki sivil toplum gönüllüleri ile irtibata geçilmesine, oy birliği ile karar verildi.

Bu kararlar çerçevesinde açık çağrı yapıyoruz; Evrensel Tüketici Haklarının Hayata geçirilmesi için söyleyeceklerim var diyenleri, web sitemizdeki üye formunu doldurarak üye olmaya davet ediyoruz. (http://www.tukdes.org/?sec=11)

Türkiye'nin her yerinde şube/temsilciliğimizi açarak, sivil yürüyüşümüze katılmak isteyenlerin teşkilatlanma iç yönetmeliğimizi inceleyerek; genel merkezimiz ile iletişim kurmasını bekliyoruz. (http://www.tukdes.org/index.asp?sec=1&menuid=109)

Küresel adalet için mazlumdan yana sivil yürüyüşümüz devam ediyor. Büyümeye devam”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.