Site Rengi

DOLAR 32,8036
EURO 34,7732
ALTIN 2.506,80
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Tüm Köy Kümbet İçin Bir Arada

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’in Seyitgazi ilçesi Kümbet mahallesinde yaşayan vatandaşlar, ortak birliktelik kararının ardından seçimlere katılacak iki muhtar adayının da yer aldığı bir toplantı düzenledi. 
Kümbet Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sedat Uysal ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından organize toplantıda köy konağında bir araya gelen Kümbet halkı, yaklaşan yerel seçimler öncesi mahalledeki muhtarlık seçiminden, mahalle için yapılacaklara kadar birçok konuyu ele alarak hep birlikte değerlendirdi. 'Her Şey Kümbet' için sloganıyla yaptıkları paylaşımla diğer mahallelere örnek olan Kümbetliler iki adayı bir araya getirerek birlik beraberlik içinde güzel bir seçim geçirilmesini dile getirdiler. 
Kümbet Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Sedat Uysal; "Dernek yönetimi olarak Kümbet köyünde 2 muhtar adayımız ve köylülerimiz ile toplantı yaptık. Muhtar adaylarımıza yerel seçimde başarılar diledik, ileri tarihlerde yapacağımız etkinlikler için görüş alışverişinde bulunduk, güzel bir buluşma oldu. Köyümüzde dostluk kazansın" diye belirtti. 
Seyitgazi Belediye meclis üyesi Seydi Kanat ise; ’’Köyümüz açısından başarılı çalışmalarımız oldu inşallah memleketimiz için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Muhtar adayları Hasan Yanık ve Gazi Ay ise birbirlerine başarılar dileyerek birlik ve beraberlik içinde güzel temennilerde bulundular.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.