Site Rengi

DOLAR 32,5130
EURO 34,9419
ALTIN 2.434,97
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

TÜMSİAD Başkanı Engiz Güven Tazeledi

15.08.2019
A+
A-

Esksiehir Tümsiad Şubesi 8.inci Olağan Genel Kurulunu Tümsiad dernek binasında gerçekleştirdi. Yönetim Kurulu Başkanlığını yürüten Ali Engiz tekrardan 2019-2021 arası güven tazeleyerek Başkan olarak seçildi.

Yeniden TÜMSİAD Başkanlığına seçilen Engiz, “TÜMSİAD olarak üyelerimizle birlikte güçlü bir sivil toplum kuruluşu olduk. Bu yıl içinde özellikle şubesel hedef ve etkinliklerimizi artırarak geliştirmeye devam edeceğiz. Üyelerimizin talep ve beklentileri doğrultusunda faaliyetler göstererek, özellikle yetişmiş eleman sıkıntısının giderilmesi hususunda çalışmalarımız sürecek. Üyelerimizin ihracat potansiyellerini artırması, yeni pazarlara ulaşabilmesi ve hammadde teminini rahatlıkla yapabilmesi noktasında girişimlerimiz hız kazanacak. Bu uğurda yurtdışı TÜMSİAD şubelerimizle beraber alternatif pazar oluşturma ve piyasa analizleri yapma konusunda kapsamlı ve ileriye dönük çalışmalar yapacağız” diye konuştu.

Engiz, Eskişehir Tümsiad Şubemiz 13 sene Türkiye'de 3.üncü şube olarak kuruldu.Tümsiad Türkiye de 52 şubesi ve 12.000 üyesi ile hem üyelerine hem şehrindeki tüm firmalara hizmet etmeye devam ediyor.Bizde Eskişehirimiz de Şehrimizde bir çok faaliyetlerle ülke ekonomimize hemde şehrimize Ekonomik ve Turizm olarak çalışmalar yapıyoruz. Tümsiad Eskişehir de  kurulduğundan buyana yönetim kurullarında ve komisyonlarımızda görev alan ve Tüm Üye arkadaşlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

‘’BİREY DEĞİL BİR OLARAK ESKİŞEHİR'İ SEVMELİYİZ’’
Engiz, Eskişehir'li olan herkesin Eskişehir'i sevmesi desteklemesi, ekonomik yatırımın gelmesi ve yapılması için tanıtımını yapması, manevi değerlerimizin turizme açılması lazımdır. Tarihi boyunca dini, vatanı, bayrağı, namusu ve onuru için dertle yoğrulan ve toprağının bereketiyle yurdumuza katma değer sağlayan Eskişehir’imizin nüfusunun giderek artmakta olduğunu ve bu artışın sosyoekonomik hayata yansımalarının dikkatli bir şekilde analiz edilmesi gerektiğini söyledi.

Eskişehir Şubesi Yönetim Kurulu, Ali Engiz başkanlığında şu isimlerden oluştu; Başkan Vekili Mehmet Temek, Baskan Yardımcıları Ali Şen, Özgür Sürücü, Murat Eroglu, Nail Yiğit, Erkan Ertan, Sinan Polat, İbrahim Aydın Hüseyin Emrah Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri; Erdinç Sürücü, Faruk Gökçe, Sedat Yakan, Sedat Erol, Ahmet Karabek, Cengiz Canbolat, Murat Paksoy, Halil Yaşar, Kadir Arslan, Ömer Erdinç, Halil İbrahim Yıldız, Zülküf Oğuz, Tolga Esen, Koray Demirkol, Ayhan Güngör, Zeynel Abidin Akan, Ali Çubuk, Serdar Hancı dan oluştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.