Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

TÜMSİAD Ziyaretleri Devam Ediyor

15.08.2019
A+
A-

TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Eskişehir'de Google Ireland Limited İş Ortağı, En Şirket Reklam Danışmanlık ve Digital Reklam Eğitim San ve Tic. Ltd. Şti. Sahibi Can Akalın’ı işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette, Can Akalın ile E-ticaret’in rakamları, Türkiye’de e-ticaret hacminin büyüklüğü ve fırsatları konuşuldu.

E-Ticaret ve dijital pazarlama ile dünyadaki büyük dijital dönüşüme dikkat çeken Akalın, bu devasa dijital dönüşümü yakalayan firma ve ülkelerin ayakta kalacağını ve işini geliştireceğini belirtti.

2019 yıllında Google Academy’iyi Eskişehir’de kurup Eskişehir’li firmaları bünyelerine AdWords reklamları yönetecek nitelikte elemanlar yetiştirilip, her şirket bünyesinde E-Ticaret uzmanı yetiştirmek hedefinde olduklarını söyleyen Akalın, Google işbirliği ile bu akademi tüm Türkiye’de şirketlerin bünyelerinede uzmanlar yetiştireceğini belirtti.

Ülkemizin ekonomisi için ihracatın kaçınılmaz olduğu konusunda hem fikir olduklarını; E-Ticaretin ihracatta en düşük maliyetle yapılan direkt yol olduğunu belirttiler. Eskişehir için küçük büyük işletme ayırmaksızın herkesin dijital pazarda hem yurtiçi hem de yurtdışında ürünlerini ve hizmetlerini çok rahat satabileceklerine değindi. 

Ziyaret, TÜMSİAD Eskişehir şube başkanı Ali Engiz’in, Can Akalın’a 16 Büyük Türk Devletinin Para Üzerine Basılı Sembolik Bayraklarını Hediye takdimi ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.