Site Rengi

DOLAR 32,5210
EURO 34,9215
ALTIN 2.439,81
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 18°C

TÜMSİAD’dan Eskişehir Gençlik, Spor İl Müdürlüğü’ne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı Ali Engiz, Eskişehir Gençlik, Spor İl Müdürlüğüne Atanan Ali Osman Tatlısu'ya 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

Aynı zamanda badminton Eskişehir İl Temsilcisi olan Engiz, Tatlısu'ya yaptığı ziyarette badminton ile ilgili: "Badmintonun kolayca öğrenilebilen, erkek ve kadın, 7 yaşından 77 yaşına kadar bütün yaş grubunda insanların yapabildiği ender spor dallarından biridir. Tenis oyunları gurubundan olması nedeniyle rakipler arasında bir net (file) bulunur. Dolayısıyla herkes kendine ayrılan sahada oynar, topu (tüytop) oldukça zararsızdır, böylece yaralanma veya sakatlanma riski en düşük etkinliklerdendir. Her yaşta ve her performans düzeyinde oynanır ve zevk verir, kişiyi zorlamaz, aşırı yüklenmenin kötü sonuçları oluşmaz. Özellikle ayak hareketleriyle sahayı tutma ve hamleleriyle Türkler'in ata sporu kılıç kullanmaya benzemektedir." dedi.

Herkesi spor yapmaya ve badminton oynamaya davet eden TÜMSİAD Eskişehir Şube Başkanı ve Badminton Eskişehir İl Temsilcisi Ali Engiz, Eskişehir Gençlik, Spor İl Müdürü Tatlısu'ya ziyaret anısına ayetli levha hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.