Site Rengi

DOLAR 32,5748
EURO 34,8890
ALTIN 2.436,58
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 23°C

TÜMSİAD’dan Eskişehir KOSGEB İl Müdürüne ‘Hayırlı Olsun’ Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Tüm Sanayicileri ve İş İdamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Ali Engiz, Eskişehir KOSGEB İl Müdürü Tarık Yılmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette sivil toplum kuruluşlarının etkisine dikkat çeken Yılmaz, ‘bütün STK'ların ortak paydada birleştiğini ve amaçlarının Eskişehir'e hizmet etmek’ olduğunu belirtti. Yılmaz ‘kobilerin yapacağı projelerde kimseyi ayırt etmeden işbirliğine hazır olduklarının’ altını çizdi. Yılmaz: “Yenilikçi, teknolojik ve katma değeri yüksek bir ürün üreten, bu ürünü uluslararası pazarlara taşımak isteyen ve ihracat odaklı çalışan kobiler önceliğimiz olmak üzere, yeni bir vizyon ile bütün kobilerimize gerekli desteği sağlayacağız” ifâdelerini kullandı..

TÜMSİAD Başkanı Engiz, KOSGEB müdürü Yılmaz'ın atanması için; ‘Eskişehir’deki sanayiciyi, esnafı, tüccarı tanıyan, kobilerin büyümesi için çalışacak birinin atanmasını takdirle karşıladıklarını ve hizmetlerinin daim olmasını, Eskişehir'e hayırlı olmasını’ belirtti. Engiz, ‘Eskişehir sanayisi ve hizmet sektörü için geliştirilecek projelerde üyelerimizle birlikte her zaman üzerlerine düşeni yapacaklarını’ ifâde etti. 

Başkan Engiz ziyaret anısına KOSGEB İl Müdürü olarak göreve başlayan Tarık Yılmaz'a 16 Büyük Türk Devleti’nin para üzerine basılı sembolik bayraklarını hediye etti.

ziyarette Tümsiad Başkan Yardımcısı Özgür Sürücü, Yönetim Kurulu Üyeleri Erdinç Sürücü, Sinan Polat ve Hasan Demirci katıldılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.