Site Rengi

DOLAR 32,3290
EURO 35,0728
ALTIN 2.298,20
BIST 9.058,44
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

TÜMSİAD’tan, ESMİAD’a Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

TÜMSİAD Başkanı Ali Engiz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, ESMİAD Eskişehir Müteşebbis İşadamları Derneği Başkanı Şamil Seyhan ve Yönetim Kurulunu dernek binasında ziyaret etti.

Engiz, Eskisehir'e hizmet eden, birlikte ekonomi alanında faaliyet yürüten Esmiad'ı ziyaret ederek hem yeni yönetimlere hayırlı olsun dileklerini iletti hem de ilimize yapılacak hizmetlerde fikir alışverişinde bulunuldu.

Engiz, "Bizleri sıcak karşılamalarından dolayı başta Seyhan Başkanımız olmak üzere dernek yöneticilerine teşekkür ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Eskişehir ekonomisinin istihdamının artırılması ve ileri gitmesi için omuz omuza beraber projeler geliştirip çalışmamız gerektiğini belirtti. Her adımımızı doğru atmalı doğru planlamalar yapmalı ve sektörlerin ihtiyacı olan üretime nokta atışı yapmalıyız. Arz talep noktasını, ihtiyaç noktasını belirlemeli yurt içi ve dışı ticari pazarı doğru okuyup üretim safhalarımızı kanalize olacağımız yolu belirlemeliyiz" dedi.

Esmiad Yönetim Kurulu Başkanı Seyhan, her iki derneğin de aynı amaç ve hedefle çalışan dernekler olduğunu söyledi. Seyhan, “Hem ESMİAD, hem TÜMSİAD kent ve ülke geleceğini düşünerek çalışan dernekler. İki derneğimizin de hedefleri aynı. Ülke ve memleketimizi daha ilerilere taşımak için gayret gösteriyoruz. Biz de bu iki derneğin birlik ve beraberlik içinde kaynaşması gerektiğini düşünüyoruz. Kol kola başarılı projelere imza atmak istiyoruz” diye konuştu. Şehrimizde Yerli Üretim ve Yerli Tüketim modelini uygulamalıyız. Biz devletin verdiği destekleri en iyi şekilde değerlendirip bu konuda üyelerimizin yetişmesini sağlayıp üreten olma yolunda çaba sarfetmeliyiz. İşadamlarının ihtiyacı doğru okuyup doğru hamleler yapması gerek. Bu hamleleri yaparkende israfdan, gereksiz zaman ve enerji harcamalarından kaçınılmalıdır" dedi.

Engiz ziyaret anısına Esmiad Başkanı Seyhan'a 16 Türk Devletinin para üzerine basılı sembolik bayraklarını hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.