Site Rengi

DOLAR 32,3715
EURO 35,0331
ALTIN 2.324,05
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Türkiye Kütüphaneciler Derneği’nden Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğüne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Türk Kütüphaneciler Derneği Eskişehir Şubesi il genelinde gerçekleştirdiği ziyaretleri tüm hızıyla sürdürüyor. 
Ziyaretler kapsamında son olarak Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğünü ziyaret eden kütüphaneciler, bölge müdürü Cevdet Kılıç’tan tüm kütüphanecileri mutlun eden bilgiler aldı.
Kitaba olan ilginin ve kütüphane kullanımının konuşulduğu ziyarette, Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğünün dört ilde hayata geçirdiği Z kütüphane çalışmalarını, projeyi hayata geçiren Cevdet Kılıç’tan dinleyen kütüphaneciler, yapılan çalışmaların önemine dikkat çekti.

Tüm kurumlara örnek olmalı
Kurulan tam donanımlı Z kütüphanelerin özellikle çocuk ve gençlerin kütüphaneye olan ilgisinin artmasına büyük katkı sağladığını vurgulayan dernek yönetim kurulu üyesi ve ESOGÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Eyüp Yüksel, projenin tüm kurumlara örnek olması gerektiğini ifa etti.

Tapu deyip, geçmeyin!

Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürlüğünü ve Bölge Müdürü Cevdet Kılıç’ı gönülden kutladıklarını ifade eden TKD Eskişehir Şube Başkanı Aytaç Tekin ise yaptığı açıklamada; “ Sayın Kılıç kamu kaynaklarının etkin ve verimli olarak nasıl kullanılacağını bizlere bir kez daha gösterdi. Kılıç’ın kütüphaneye verdiği önem tüm kurumlara örnek olmalı. Böyle önemli çalışmalar, ülkemizdeki kitap okuma oranının artmasına büyük katkı sağlıyor. Bu anlamda yeni projeleri büyük bir heyecanla bekliyoruz. TKD Eskişehir olarak her zaman böyle önemli çalışmaların yanında olacağız” dedi.

TKD’den Kılıç’a teşekkür plaketi
Ziyaret sonunda Eskişehir Tapu ve Kadastro 17. Bölge Müdürü Cevdet Kılıç’a teşekkür plaketi takdim eden uzman kütüphaneciler Metin Can ve Aylin Tekin, yapılan çalışmaların artarak devam etmesini istediklerini dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.