Site Rengi

DOLAR 32,3281
EURO 35,0599
ALTIN 2.296,43
BIST 9.012,79
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

TÜYAP Gıda Fuarı Başlıyor

TÜYAP Gıda Fuarı Başlıyor
12.01.2020
A+
A-

TÜYAP tarafından düzenlenen Eskişehir 2. Gıda Fuarı kapılarını açmaya hazırlanıyor.

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesinin katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, KOSGEB, Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED), Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir Aşçılar Derneği (ESASDER) ve Afyonkarahisar Profesyonel Aşçılar Derneği (AFPAD) destekleri ile hazırlanan Eskişehir Gıda 2020, 2. Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme Teknolojileri, Paketleme ve Lojistiği Fuarı, 23-26 Ocak 2020 tarihlerinde gıda profesyonellerini ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’nde bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Profesyonellere yönelik her türlü yiyecek içecek ürünleri, endüstriyel mutfak ekipmanlarının yer alacağı fuarda, her türlü gurme lezzetler, doğal ürünler ve coğrafi işaretli ürünler sergilenecek. HORECA ve EDT sektörünün, gıda toptancılarının, süpermarketlerin, aşçıların, satın alma yetkililerinin, otel ve restoran yöneticilerinin bir araya geleceği fuarın gıda sektörüne önemli katkılar sağlaması ve yeni iş bağlantılarına öncülük yapması hedeflenmektedir.

Oteller, restoranlar, marketler ve sosyal tesisler bu fuarda

İkram ve ağırlama sektörü, endüstriyel mutfak, otel ile kafeteryaların masa üstü ekipmanları, hijyen ekipmanları ve ambalaj malzemeleri satışını gerçekleştiren firmalar Eskişehir 2. Gıda Fuarı’nda yerini alacak. A’dan Z’ye yiyecek içecek üreticilerinin ve gurme lezzetlerin stant açacağı, Eskişehir’in yanı sıra Afyon, Kütahya, Bilecik, Bursa, Manisa, Uşak gibi çevre illerdeki gıda sektörünün temsilcilerinin bir araya geleceği fuarda, süpermarket zincirlerinin tepe yöneticileri, gıda ve içecek perakendecileri ile toptancılar, otel yöneticileri, kamuya ait sosyal tesislerin yöneticileri, aşçılar, yerel marketler ve toplu tüketim yapan her türlü kuruluşun yöneticileri sektördeki yenilikleri takip etmek amacıyla katılımcı firmalarla buluşacak. Komşu illerden gelecek olan aşçı dernekleri, lokanta odaları, süpermarketler ve oteller stant açan firmalarla iş bağlantıları kurarak hem üretimin hem de pazar payının artmasına büyük katkılar sağlayacak.

Fuarın onur konuğu Afyonkarahisar

Eskişehir 2. Gıda Fuarı’nda lezzetli ve coğrafi işaretli yemekleriyle bu yıl UNESCO Yaratıcı Şehirler Ağı’na dâhil olan Afyonkarahisar Mutfağı onur konuğu olarak yer alacak. Afyonkarahisar Valiliği, Afyonkarahisar Belediyesi ve AFPAD işbirliğiyle aşçılar, gurmeler, lokantacılar, yiyecek içecek işletmeleri ve ürünlerini sergileyecek firmalar fuarda yerini alacak.

Gastronomi Turizmi atağı

Eskişehir Gıda Fuarı’nda Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Üniversitesi, Osmangazi Üniversitesi, Tepebaşı Belediyesi, Odunpazarı Belediyesi, Gastronomi Turizmi Platformu, Eskişehir Lokantacılar Odası, Eskişehir SKAL Derneği, TAFED, ESASDER ve AFPAD işbirliğiyle, unutulmaya yüz tutmuş gastronomik lezzetlerin ve coğrafi işaret almış veya aday olan yemeklerin yaşatılması ve yaygınlaştırılması hedefleniyor. Eskişehir ve çevre illerde gastronomi turizmini yükselterek büyük katkı sağlaması amacıyla fuarda yemek sunumları, konferans, yarışma ve etkinlikler organize edilecek.

Madalyalı aşçıların gastronomi şovları

Eskişehir 2. Gıda Fuarı’nda madalyalı aşçılar tarafından workshoplar düzenlenecek. Eskişehir Lokantacılar Odası, TAFED, ESASDER ve AFPAD işbirliğiyle fuar süresince çeşitli aktiviteler, gastronomi şovları, unutulmaya yüz tutmuş yemeklere ait özel sunumlar ‘Gastronomi Mutfağı Özel Alanı’nda ilgililer ile buluşacak.

Girişler ücretsiz

Girişin ücretsiz olduğu fuar, 23 – 25 Ocak tarihleri arasında 10:00-20:00, 26 Ocak tarihinde ise 10:00-19:00 saatleri arasında ziyaret edilebilecektir.

ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’ne ulaşım nasıl sağlanır?

Ziyaretçiler ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’ne toplu taşıma araçlarından 6-33-43-44-57-65-75-103 numaralı hatları kullanarak ulaşabilirler. Ayrıca Opera ve Şehir Hastanesi arasında devam eden tramvay hatları da kullanılabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.