Site Rengi

DOLAR 32,5095
EURO 34,5747
ALTIN 2.493,03
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C

TÜYAP Tarım Fuarı 2. Kez Ziyaretçilerini Ağırlamaya Hazırlanıyor

TÜYAP Tarım Fuarı 2. Kez Ziyaretçilerini Ağırlamaya Hazırlanıyor
08.06.2020
A+
A-

TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş tarafından, T.C. Eskişehir Valiliği ve Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin değerli katkıları beraberinde, Eskişehir Ticaret Odası işbirliği ve T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Eskişehir Sanayi Odası, Eskişehir Ticaret Borsası, Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB), Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Türk Tarım Alet ve Makineleri İmalatçıları Birliği (TARMAKBİR), Eskişehir Osmangazi Üniversitesi, Eskişehir-Bilecik Veteriner Hekimler Odası ve KOSGEB’in destekleri ile hazırlanan ESKİŞEHİR TARIM, 2. Tarım, Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 30 Eylül – 4 Ekim 2020 tarihleri arasında ETO – TÜYAP Fuar Merkezi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.

2019 Eylül ayında ilki gerçekleştirilen, 92.347 ziyaretçiye ev sahipliği yapan Eskişehir Tarım Fuarı, şimdiye kadar ilde gerçekleştirilen en yüksek katılımlı, ulusal ve uluslararası düzeyde mekanizasyon, tohum, gübre, ilaç konularında faaliyet gösteren markaların bizzat stant açtığı profesyonel bir platform olarak ticaret fırsatları sunmuştu. 15 farklı şehirden profesyonel ziyaretçilerin buluştuğu fuar bölge ekonomisine ve kalkınmasına büyük katkı sağlamıştı. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Eskişehir Tarım Fuarı’na “Hayvancılık Özel Bölümü” eklenerek katılımcı ve ziyaretçi profiline bir yenilik daha kazandırıldı. Eskişehir başta olmak üzere Afyon, Kütahya, Bilecik, Konya, Ankara, Bursa gibi şehirlerden gelecek çiftçiler, üreticiler, mühendisler ve tarım danışmanları tarımsal mekanizasyon, hayvancılık, sulama teknolojileri, zirai gübre çeşitleri, ekolojik tarım teknikleri, seracılık, tohum, fide, fidan ve bahçecilik gibi tarım ve hayvancılık sektörünün modernizasyonu için ihtiyaç duydukları bütün yenilikleri bir arada bulabilecek.

Eskişehir 2. Tarım Fuarı’nda, işbirliği yapılan oda, dernek ve kurumlar ile konferanslar planlanarak katılımcı ve ziyaretçilerin tarım ve hayvancılık konularında önemli bilgiler edinmesi sağlanacak. Fuarın “Hayvancılık Özel Bölümü” ne uygun olarak yapılması planlanan canlı hayvan etkinlikleri katılımcı ve ziyaretçilere keyifli ve renkli anlar yaşatacak.

30 Eylül 2020 tarihinde ziyaretçilerine kapılarını açacak olan Eskişehir Tarım Fuarı 4 Ekim 2020 tarihine kadar ziyaret edilebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.