Site Rengi

DOLAR 32,5649
EURO 34,7693
ALTIN 2.489,34
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Ücretsiz hizmetten 14 bin 879 kişi yararlandı

15.08.2019
A+
A-

Her yıl binlerce hastaya birinci basamak sağlık hizmeti ile ağız ve diş sağlığı hizmeti verilen Çankaya Belediyesi Sağlıkevleri’nden 2017 yılında 14 bin 879 vatandaş yararlandı.
Çankaya Belediyesi Sağlıkevleri, vatandaşlara ücretsiz sağlık hizmetini sürdürüyor. Birinci basamak sağlık hizmetlerinin verildiği 6 sağlıkevinden, 2017 yılında 14 bin 879 vatandaş yararlandı. Çankaya Belediyesi Sağlık Evlerinde, ağız ve diş sağlığı teşhis ve tedavisi ile hemşirelik hizmeti ağırlıklı olmak üzere sosyal güvencesi olsun olmasın tüm vatandaşlar yararlanabiliyor.

"Sağlıkevlerimiz, vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabilecekleri mesafede"
Sağlık hakkının en temel insan hakkı olduğunu ve ücretsiz olması gerektiğini belirten Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, “Hiçbir ayırım yapmadan hizmet verdiğimiz Sağlıkevlerimiz, vatandaşlarımızın kolaylıkla ulaşabilecekleri mesafede. Hiçbir koşul aramadığımız hemşirelik ve ağız-diş sağlığı teşhis ve tedavisi hizmetinden dileyen herkes yararlanabilir. Çankaya için göreve geldiğimizden bu yana her alanda Çankayalıların mutluluğu için çalışıyoruz” diye konuştu.
Çankaya Belediyesi sağlık evlerinde, ağız ve diş sağlığı konusunda, diş çekimi, dolgu, diş taşı temizliği, hemşirelik hizmeti kapsamında ise pansuman, enjeksiyon, tansiyon ölçümü ve yara bakımı gibi konularda sağlık hizmeti veriliyor. Çankaya Belediyesi’nin sağlık hizmetlerinden yararlanmak isteyen Çankayalılar için Sağlıkevi adresleri şöyle:
"Çankaya Halk Sağlığı Merkezi; Mithatpaşa Cad. No:52 Kızılay
Merkez Sağlıkevi; Ziya Gökalp Cad. No:11 A1 Blok Kızılay
Mürsel Uluç Mah. Sağlıkevi; Mürsel Uluç Mah. 113. Sok. No: 64 Dikmen-İlker
Çelikkale Sağlıkevi; Aydınlar Mah. Çelikkale Sok. No: 14 Dikmen
Prof. Dr. Nusret Fişek Sağlıkevi; Sancak Mah. Turan Güneş Bulvarı 516. Sok. No: 4 Yıldız
Turgut Varol Sağlıkevi; Kahire Cad. Birlik Mah. No: 3 Çankaya".

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.