Site Rengi

DOLAR 32,5606
EURO 34,8895
ALTIN 2.434,16
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Ülkü Ocaklarından 100 Çocuğa Mont Hediyesi

15.08.2019
A+
A-

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı, ihtiyaç sahibi 100 çocuğa mont hediye etti. 
Başkanlık binasında gerçekleştirilen törenle montlarına kavuşan minikler büyük sevinç yaşadı. Soğuk kış aylarındaki bu özel hediye sebebiyle minnettarlığını dile getiren aileler ise Ülkü Ocakları temsilcilerine teşekkür ettiler. 

Düzenlenen organizasyon ile ilgili görüşlerini paylaşan Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, Eskişehir'deki ihtiyaç sahibi çocuklara ellerinden geldiği kadar yardım etmeye çabaladıklarını dile getirdi. Biricik, "Bugün yaklaşık 100 çocuğumuza mont hediye ettik. Yaşı küçük olduğu için buraya gelemeyenlerin ise ailelerine bu montları teslim ettik. Kışın en sert yaşandığı şu günlerde bölgemizde bulunan ihtiyaç sahibi çocuklarımızı ısıtmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bizler sosyal sorumluluk projelerine çok önem vermekteyiz. Çocuklarımız, gençlerimiz bizlerin yarınları geleceğimizin teminatlarıdır. Geleceğimizin teminatı olan çocuk ve gençlerimize şimdiden yatırım yapabilmek ve ihtiyaç sahibi kardeşlerimize destek olabilmek için soğuk günlerin yaşandığı şehrimizde çocuklarımızın yüzünü güldürdük" şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.