Site Rengi

DOLAR 32,4984
EURO 34,8246
ALTIN 2.476,56
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Ülkü Ocaklarından 80. Yıl Halis Toprak Çocuk Evleri Sitesine Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, Eskişehir Valiliği 80'inci Yıl Halis Toprak Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğünü ziyaret ettiler.  

Ziyaret esnasında çocuklarla tek tek sohbet ederek onlarla vakit geçiren ve ilgilenen Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, yaptığı açıklamada, "Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak pek çok konuda sosyal sorumluluk projeleri yürütmekteyiz. Bu projelerimizin pek çoğu çocuklara yönelik. Amacımız onların yüzünü güldürmek, geleceğe emin adımlarla yürümelerini sağlamak ve yalnız olmadıklarını hissettirmek. Biliyoruz ki; çocuklar geleceğimizin teminatı, yaşama sevincimiz, umut kaynağımız. Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı olarak olarak tüm çocuklarımızın topluma kazandırılması, bilinçlendirilmesi; milli, ahlaki değerlerin benimsetilmesi ve donanımlı bir şekilde eğitim alarak geleceğe yön verecek gençlerimizin yetiştirilmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bu nedenle bugün burada çocuklarımızla bir araya geldik. Onlarla birlikte sohbetler ederek güzel vakit geçirdik. Onlar için aldığımız hediyeleri verdik. Hocalarımızla görüşerek çocuklarımızla birlikte ne tür etkinlikler yapabileceğimizi konuştuk. Çocuklarımızın boş zamanlarında ders çalışmalarını engellemeden oynama sözünü vererek bizlerden istedikleri playstationları verdik. Bu konuda bize destek veren milletvekilimiz Metin Nurullah Sazak'a teşekkür ediyorum. Bizler için güzel ve verimli bir ziyaret oldu. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz ve ziyaretlerimiz bundan sonrada devam edecektir'' dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.