Site Rengi

DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Ülkü Ocaklarından Sokak Hayvanlarına Mama Yardımı

15.08.2019
A+
A-

Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, kış mevsimi dolayısıyla sokak hayvanlarına kuru mama desteğinde bulundu. 
Eskişehir sınırları içerisinde yaşam mücadelesi veren sokak hayvanlarına kayıtsız kalmayan Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanlığı üyeleri, temin ettikleri mamaları ve kuşlar için aldıkları yemleri sokak hayvanlarına dağıttı. Zorlu kış şartlarında sokak hayvanlarının yiyecek ve su bulma konusunda sıkıntı çektiğini ifade eden Ülkü Ocakları Eskişehir Yunus Emre İlçe Başkanı Ahmet Biricik, “Zor kış şartlarında sokak hayvanlarının beslenmelerine yardımcı olmak amacı ile bir araya gelmiş bulunmaktayız. Yaşamakta olduğumuz kış mevsimi sahipsiz sokak hayvanlarının mama ve su bulmalarını zorlaştırıyor. Biz de bu konuda bir çalışma yaparak Eskişehir sınırları içerisinde on ayrı bölgede sahipsiz sokak hayvanlarını besledik. Köpeklerin yanı sıra kuşların da yemeleri için belirli noktalara kuş yemleri bıraktık. Böyle bir faaliyette bulunarak sokak hayvanlarının karınlarını doyurmalarını sağlamanın yanı sıra, vatandaşlarımızın bu konuda hassasiyetini arttırmak ve farkındalık bilinci oluşturmak da istedik. Yapmış olduğumuz çalışma kapsamında çok sayıda sokak hayvanının karnının doymasına vesile olduk. Bu ve bunun gibi çalışmalarımızı ilerleyen süreçte de hayata geçirerek sahipsiz sokak hayvanlarına yardım eli uzatmaya devam edeceğiz. Eskişehir'de yaşayan duyarlı vatandaşlarımızı, sahipsiz sokak hayvanlarına sahip çıkılması noktasında harekete geçmeye davet ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.