Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Uluönder Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Güler: ‘Hizmet Etmeye Kaldığımız Yerden Devam Edeceğiz’

15.08.2019
A+
A-

Uluönder Mahalle Muhtarı ve Muhtar Adayı Hasan Güler Haber Ötesi'ne yaptığı açıklamada yerel seçimlerde iddialı olduğunu söyledi. Hizmete kaldığı yerden devam edeceğini vurgulayan Güler, kendisi ve projeleri hakkında bilgi verdi.

30 Ağustos 1973 Eskişehir doğumlu olan Güler, 2009 yılı yerel seçimlerinde Eskişehir Tepebaşı ilçesine bağlı olan Uluönder Mahallesi muhtarı seçildi. 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde muhtarlık seçimlerini ikinci kez kazandığını söyleyen Güler, açıklamlarına şu şekilde devam etti; "Tepebaşı Spor Kulübüne başkan olarak seçildim. Eskişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğünde 9 yıldan beri  mütevelli heyet üyesiyim. 2017 yılında Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı olarak seçilmiş olup ardından İç Anadolu bölgesi teşkilat başkanı oldum. Evli ve iki çocuk babasıyım. 

Mahallemde Yaptığım Hizmetler;
Tepebaşı belediyesi ile görüşülüp Kuğulu Parkın düzenlenmesi ve yanına halı saha yapılması, Anfi tiyatro parkının düzenlenmesi,deneyimli kafe yapılması,yürüyüş yolu ve basketbol,futbol sahası yaptırmış bulunmaktayım. Büyükşehir belediyesi ile görüşülüp mahallemizin içinden tramvay hattının geçirilmesini sağladım. Tepebaşı belediyesi ile görüşülüp 2011 yılında mahallemizde asvalt, kaldırım ve bahçe duvarlarını sıvamasının yapılması, Tepebaşı belediyesi ile görüşülüp Yunus Emre devlet hastanesinin altına yürüyüş yolu yapılmıştır. Karayolları 46. Şube ile görüşülüp 3 tane yaya üst geçidi yapılmıştır. Kapanan karakol binamızın yerine 112 acil servisin getirilmiştir. Tepebaşı belediyesi ile görüşülüp Sultan sokağımızda ki yaya yolunun genişletilmesi ve tek yöne çevirilmiş ve düzenlenmiştir. Mahalle meclisi kurulmuştur. Büyükşehir belediyesi ile görüşülüp Uluönder Göletli Parkı yapılmıştır." 
 
Görev ve Hizmetleri
Uluönder Mahallesi Muhtarlığı (2 dönem)
Eskişehir Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Üyeliği
Tepebaşı Spor kulübü Başkanlığı
Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanlığı
İç Anadolu Bölgesi Teşkilat Başkanlığı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.