Site Rengi

DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Üniversite Öğrencilerine Burs Desteği

15.08.2019
A+
A-

Sivrihisar Eğitim Vakfı (SEV), vakfa destek olanlara plaket vererek teşekkür etti. 
Bir otelde düzenlenen programda, eski bursiyerlerden Elektrik Elektronik Mühendisi Kerem Yılmaz'ın, ilk maaşını burs olarak verdiği duyurulması nedeniyle ayrı bir heyecan yaşandı. Sivrihisar Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şakar, vakıf çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

"2019 yılı itibari ile 110 hayır sahibi ve bin 482 öğrenci sayısına ulaştık" 
Burs yardımının 19'uncu yılını kutladıklarını belirten Şakar, "Vakfımız 2000-2001 yılında başlattığı, başarılı ancak imkânları yetersiz olan, üniversite öğrencilerine verilen karşılıksız, burs yardımının 19'uncu yılını kutluyor. İlk kez, 17 hayır sahibinin katılımı ile 34 öğrencimizin yararlandığı etkinlik, istikrarlı bir büyüme ile 2019 yılı itibari ile 110 hayır sahibi ve bin 482 öğrenci sayısına ulaşmış oluyoruz. 19 yıl süresince, pek çok öğrencimiz çeşitli alanlarda başarılı bir yaşam sürmekteler. Pek çok eski öğrencimiz vefa ve asil davranışı ile hayır sahibi mutluluğuna erişmişlerdir. Kendilerini kutlarım. 110 hayır sahibi içinde, rahmete kavuşan 26 merhume ve merhum, hayatta olan yakınları tarafından hayırda bulunmaktalar. Bu yıl yaşadığımız mutlu bir olay. Eski bursiyerlerimizden Elektrik Elektronik Mühendisi Kerem Yılmaz aldığı ilk aylığından, bir kardeşine yıllık burs yardımında bulunmuş, kendisini ve ailesini kutluyoruz. Burs konusunda vakfımız yönetimi Burs Değerlendirme Komisyonunun titiz çalışması en önemsediğimiz husustur. Bu konuda aldığımız güven ve övünç bizim için gurur nedenimizdir. Burs konusunda ki başarımız, çevremizde örnek gösterilmekte, pek çok kurum ve kuruluş bizlerden övgüyle bahsetmekteler. Burs yönetmeliğimiz gereği her yıl Haziran ayında o yıl’ın Burs Değerlendirilmesi ve o yıl burs yardımında bulunanlara ödül verilmekte olup, toplantıya burs yardımında bulunan hayır sahipleri, öğrencilerimiz, konuklarımız, yazılı ve görsel basının katılımı ile gerçekleşmekte ve tüm katılımcılarla mutlulukla değerlendirilmektedir. 
Bu vesile ile burs yardımında bulunan hayır sahiplerine vakfımız yönetimi, burs değerlendirme komisyonu, öğrencilerimiz ve aileleri adına teşekkürlerimizi sunar"dedi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.