Site Rengi

DOLAR 32,5619
EURO 34,8545
ALTIN 2.434,35
BIST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 22°C
Paz 21°C

Ünlü’den Bozacıdaki Fotoğrafa Cevap!

15.08.2019
A+
A-

Son günlerde siyaset kulislerine düşen bir fotoğraf, gündemin tam ortasına yerleşti.
Bir bozacıda çekilen fotoğraf karesinde bulunan AK Parti Kurucu İl Başkanı Osman Yüksel'in ertesi günü MHP'nin düzenlemiş olduğu 'Şahlanış Gecesi'ne katılması ve dün de MHP Genel Merkezi'nde Genel Başkan Bahçeli ile görüşerek MHP'den Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı müracaâtı yapması üzerine o karede bulunan AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve milletvekili adayı Mustafa Dündar Ünlü'den bir açıklama geldi. Dündar, sosyal paylaşım sitesinden yaptığı açıklamada:

"Son günlerde basında ve sosyal medyada yayınlanan fotoğraf, benim arkadaşlarımla planlamış olduğum teşkilat mensubu Resul Mülazımoğlu’nun yeni açmış olduğu işyerine hayırlı olsun ziyaretine ilişkindir. Bu ziyaret sırasında işyerinde bizim de olduğumuz anda Eskişehir Milletvekili Sn. Harun Karacan, Osman Yüksel ve İbrahim Atıcı da gelmişlerdir. İşyeri sahibi de bu ziyaretleri fotoğraflamıştır. Bu fotoğraf üzerinden benim ve ekibimin MHP’den aday adayı olan Osman Yüksel’e destek olduğumuz, bu görüşmeden sonra da kendisinin MHP'den aday adayı olduğu algısı oluşturulmaya çalışılmaktadır. Şahsım ve ekibim hiçbir zaman belirsiz ve muğlak işlerin içinde olmadık. Her zaman partimizin ve partimiz adaylarının açık destekçisiyiz. Duruşumuz nettir. Saygılarımla…" ifâdelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.