Site Rengi

DOLAR 32,5093
EURO 34,9403
ALTIN 2.433,27
BIST 9.781,31
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

‘Uzun Yaşamanın Kısa Yolu’

15.08.2019
A+
A-

19 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 19.30’da Aktiffelsefe Kültür Derneği’nde Felsefe Psikoloji ve Gönüllülük Seminerleri’nin ücretsiz bir tanıtımı gerçekleşecek.

Yeni dönemdeki ilk tanıtım “Uzun Yaşamanın Kısa Yolu: Felsefe” sloganıyla gerçekleşecek.

Aktiffelsefe Kültür Derneği zamanını hem kendisi hem de çevresi için iyi olan şeylerle doldurmak isteyenlere kaçırılmayacak bir seminer dizisi imkânı sağlıyor. Felsefe, Psikoloji ve Gönüllülüğün bir arada olduğu seminerler kendinde, doğada, toplumda hatta tarihte olup bitenleri daha iyi anlama, sahip olduğu dikkat, zekâ, irade gibi araçları daha iyi tanıma ve geliştirme, başkalarının mutlu olmasına yardımcı olma fırsatı sunuyor.

Bugün felsefe, kafa karıştıran sorulara, entelektüellerin yaptığı “ciddi” ve ağdalı konuşmalara indirgenmiş olsa da kelimenin tam anlamıyla BİLGELİĞE DUYULAN AŞKTIR. İnsan doğduğu andan itibaren merak etmeye, keşfetmeye, öğrenmeye ve ilerlemeye eğilimli bir varlıktır. Bu nedenle felsefe herkes için faydalı bir uğraştır.

Eski çağların filozoflarının ölümsüz fikirleri ile karşılaşmak, felsefenin sunacağı yeni bir maceraya atılmak ve yaşamına farklı bir anlam katmak isteyenler 19 Eylül 2018 Çarşamba günü saat 19.30’da Vişnelik Mh. Gül Sk. No:18’de bulunan Aktiffelsefe Eskişehir Şubesi’ne giderek ücretsiz tanıtım seminerine katılabilir, 220 51 66 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilir veya www.eskisehiraktiffelsefe.org sitesini ziyaret ederek etkinlikler hakkında detaylı bilgi alabilir.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.