Site Rengi

DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Vali Ayyıldız SARKOOP’lu Kadınları Ağırladı

Vali Ayyıldız SARKOOP’lu Kadınları Ağırladı
06.11.2020
A+
A-

Sınırlı Sorumlu Sarıcakaya ve Mahalleleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi (SAR-KOOP) Yönetimi Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti.

Vali Ayyıldız Koopertatif hakkında Yönetim Kurulu Başkanı Kezban Uslu’dan bilgi alarak,Sarıcakaya’nın tanıtımına ve aile bütçesine katkı sağlayacak bir oluşumu takdirle karşıladığının altını çizdi. Kooperatifin kurucu kadınlarını Makamında ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Ayyıldız,   her alanda olduğu gibi kadınların katılım gösterdiği çalışmalara ve projelere de ihtiyaç duyduğunu söyledi. Ayyıldız, “Kadınlarımızın ürettikleri ürünlerini daha geniş ve etkin pazarlara sunabilmek amacıyla başlattığınız bu oluşum gerçekten çok önemlidir.  Büyük çaba ve gayretle kurduğunuz Kooperatifiniz diğer illere ve ilçelere de örnek teşkil edip umut aşılayacaktır” dedi. Ayyıldız, SARKOP’a her konuda gereken desteği de verecekleri mesajını vererek başarı dileklerinde bulundu.

SARKOP Yönetim Kurulu Başkanı Kezban Uslu da Sarıcakaya’nın tanıtımına ve kadınların aile bütçelerine katkıda bulunabilmek amacıyla kooperatifi kurma kararı aldıklarını vurgulayarak: “Bunun sonucunda da becerikli Sarıcakayalı hanımlarımızın emeklerini değerlendirip pazar oluşturmak adına bir yola çıktık. Bu yolda kısa adı SARKOOP olan Sınırlı Sorumlu Sarıcakaya ve Mahalleleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifini kurmaya karar verdik” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.