Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9552
ALTIN 2.325,66
BIST 9.080,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Vali Çakacak, Millî Sporcu Turhan’ı Kabul Etti

Vali Çakacak, Millî Sporcu Turhan’ı Kabul Etti
05.03.2020
A+
A-

Vali Özdemir Çakacak, 3 ve 7 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da yapılan Uluslararası Açık Teakwondo turnuvasında 59 kilogramda 3’üncü olan milli sporcu Zeynep Şeyma Turhan ve antrenörlüğünü yapan babası Abdullah Turhan’ı makamında kabul etti.

Ulusal ve uluslararası müsabakalarda ilimizi en iyi şekilde temsil eden sporcularımızla gurur ve onur duyduklarını belirten Vali Çakacak, Taekwondo Milli Takımına seçilen Zeynep Şeyma Turhan’ı ve Antrenörü Abdullah Turhan’ı kutladı. Ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini ileten Antrenör Turhan: “2020 yılının başında gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonasında kızım ve aynı zamanda sporcum Zeynep Şeyma, büyüklerde Türkiye 6’ncısı gençlerde Türkiye 3’üncüsü olarak ilimiz adına başarı kaydetmiş, hem büyüklerde hem de gençlerde Milli takıma girme hakkı kazanmıştır. İstanbul’da yapılan ve 52 Ülkeden yaklaşık 2200 sporcunun yarıştığı Turkih Open Turnuvasında Milli Takım adına yarışan Zeynep Şeyma, sırasıyla Kazakistan- Fas ve Türk rakiplerini yenmiş, yarı finalde Alman rakibine az farkla yenilerek turnuvayı üçüncü olarak tamamlamıştır” dedi.

Ziyaret esnasında Antrenör Turhan, turnuvada 3. olan milli sporcumuz Zeynep Şeyma Turhan’ın kürsüde göndere çektirdiği Şanlı Türk Bayrağını Vali Çakacak’a takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.