Site Rengi

DOLAR 32,3122
EURO 35,1016
ALTIN 2.279,32
BIST 8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 22°C
Cum 25°C
Cts 24°C
Paz 25°C

Vali Çakacak, ‘Öğretmenler Günü’ Dolayısıyla Öğretmenleri Kabul Etti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, 24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve beraberindeki öğretmenleri makamında kabul etti. 
Nazik ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, tüm öğretmenlerin ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı. Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünü yakalamak için bilginin ve eğitimin önemli olduğunu belirten Vali Çakacak, “Artık çağımız bilgi çağıdır, bilginin oluştuğu ve mayalandığı yerler ise eğitim kurumlarıdır. Bilginin kaynağı ise değerli öğretmenlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Ayrıca evrensel ve yerel kültür mirasının iletilmesinde aracı rolü üstlenen öğretmenliğin önemine de dikkat çeken Vali Çakacak, “Çocuklarımızı eğiterek bu kutsal vazifelerini yerine getiren, onlara yeni ufuklar kazandıran ve içlerindeki cevheri ortaya çıkaran öğretmenlerimiz, binlerce yıldır dünyaya yön vermiş milletimizin geleceğin dünyasında da en güçlü şekilde var olmasının teminatıdır” diye belirtti. 
Yeni gelişmelerin önünü açacak nesillerin yetiştirmesinde öğretmenlere büyük görevler düştüğünü kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Özen de, ziyareti kabulünden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.