Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 27°C

Vali Çakacak, Vatandaşların Taleplerini Dinledi

15.08.2019
A+
A-

Vatandaşların istek, şikayet ve önerilerini dile getirebilmeleri sağlamak amacıyla Eskişehir Valiliği tarafından düzenlenen "Vatandaşla Buluşma Halk Günü Toplantısı" Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. 

Valilik Makamı Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıda, Vali Çakacak, bu toplantılar sayesinde toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelindiğini, istek, talep ve önerilerin birinci ağızdan dinlenilerek aktarılan tüm konulara imkânlar çerçevesinde en uygun çözümler bulunduğunu söyledi. Toplantıda Vali Çakacak ile bire bir görüşen vatandaşlar, sorunlarını doğrudan iletme imkanı buldu. Vatandaşlardan gelen istek ve talepleri tek tek dinleyen Vali Çakacak, imkânların el verdiği ölçüde sorunların çözüleceğini, vatandaşa hizmet etmenin kutsal bir görev olduğu belirtti. Düzenlenen toplantılarla vatandaşların sorunlarını daha rahat çözmeyi hedeflediklerini aktaran Vali Çakacak, kendilerine ulaşmak isteyen vatandaşlara kapılarının her zaman açık olduğunu bildirdi. Çözüme yönelik gerekli çalışmaların yapılması için ilgili kurum amirlerine talimat veren Vali Çakacak, vatandaşları dinlemek, onların sorunlarına çare bulmak ve yaşamlarını kolaylaştıracak imkanları sağlamak için gece-gündüz çalıştıklarını söyledi.

Vali Çakacak’ın başkanlık ettiği toplantıya; Vali Yardımcısı Bekir Şahin Tütüncü, İŞ-KUR İl Müdürü Hasan Yoldaş, ilgililer ve vatandaşlar katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.