Site Rengi

DOLAR 32,3292
EURO 35,0378
ALTIN 2.280,52
BIST 8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Vali Çakacak’a Dünya Çevre Haftası Ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Vali Özdemir Çakacak, Dünya Çevre Haftası münasebetiyle Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hikmet Çelik’i, Tema Vakfı Eskişehir İl Temsilcisi Ergün Mutlu’yu, ESOGÜ Biyofizik Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ferhan Esen’i EKO Okullar Koordinatörü Nadir Erdem’i ve okullarında Tema Vakfı Ağaç Kardeşliği projesini yürüten öğrencileri makamında kabul etti.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza temiz bir çevre ve iyi bir yaşam alanı bırakmamız gerektiğine vurgu yapan Vali Çakacak, Dünyada ve ülkemizde kutlanan bu günün asıl amacının, insanların çevreye verdiği zararın en aza indirilmesine dikkat çekmek için olduğunu kaydetti. Çevre konusunda atacağımız adımların, çocuklarımızın geleceğine yapacağımız en önemli yatırım olduğunu ifade eden Vali Çakacak, gelecek nesillere sağlıklı ve temiz bir çevre bırakabilmek için başta eğitim kurumlarımız olmak üzere, tüm kamu-özel sektör, sivil toplum ile gönüllü kurum ve kuruluşlarımızda vatandaşlarımıza önemli görevler düştüğünü dile getirdi. Haftanın verimli geçmesini dileyen Vali Çakacak, herkese sağlıklı bir gelecek, temiz ve yaşanılabilir bir dünya temennisinde bulundu. 
Ziyaretin sonunda Vali Çakacak, öğrencilere günün anısına çiçek tohumu ve çeşitli hediyeler verdi. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.