Site Rengi

DOLAR 32,3812
EURO 35,0362
ALTIN 2.326,46
BIST 9.138,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Vali Çakacak’a Ziyaretler

15.08.2019
A+
A-

Vali Özdemir Çakacak, 13 ilçe sosyal yardımlaşma derneği ve 2 vakıf tarafından kurulan Eskişehir İlçeleri Sivil Toplum Kuruluşları Platformu (ESİP) üyelerini ile Rişvanlar Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu üyelerini kabul etti. 
İlk olarak, ESİP üyelerini makamında kabul eden Vali Çakacak, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Toplumun gelişmişlik göstergelerinden biri olan sivil toplum kuruluşları (STK) pek çok alanda göstermiş oldukları faaliyetlerle ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır” dedi. 
Kültürel gelişime katkı sağlamanın yanında, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmaya çalışan STK’ların önemine dikkat çeken Vali Çakacak, ESİP üyelerine yürütmekte oldukları çalışmalarda başarılar diledi. 
ESİP'in Eskişehir' de bulunan ilçelerin kalkınması, gelişmesi ve birlikte hareket edilmesi amacıyla kurulduğunu söyleyen Dönem Sözcüsü Günyüzülüler Dernek Başkanı Av. Engin Çapar da, “ESİP üyeleri olarak temsil ettiğimiz sivil toplum kuruluşlarını elimizden geldiği kadar öne çıkarmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 
Ardından Vali Özdemir Çakacak, Rişvanlar Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu Eskişehir Şube Başkanı Dr. Tuncay Söylemez ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ileten Vali Çakacak, geçmişten gelen öz kültürlerini gelecek kuşaklara aktarmayı hedefleyen Rişvanlar Kültür Eğitim ve Dayanışma Federasyonu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi. 
Türkiye’de en kalabalık Türkmen popülasyonuna sahip olan Federasyonun çalışmaları hakkında bilgiler veren Eskişehir Şube Başkanı Söylemez ise, ziyareti kabulden dolayı Vali Çakacak’a teşekkürlerini iletti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.