Site Rengi

DOLAR 32,3134
EURO 35,1082
ALTIN 2.292,61
BIST 9.049,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 24°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Vali Çakacak’tan Eskişehirspor’a moral ziyareti

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Denizlispor deplasmanından 3 puan ile dönen Eskişehirspor'u ziyaret etti. 
Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında oynayacağı Giresunspor maçının hazırlıklarını sürdüren Eskişehir'a, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak bir ziyarette bulundu. Vali Çakacak'ı Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal karşılarken, takımın antrenmanı takip edildi. Oyuncular ile selamlaşan Vali Çakacak, tatlı ikramında bulundu.
Giresun maçına 3 puan için çıkacaklarını anlatan Başkan Ünal, "Valimize çok teşekkür ediyoruz. Böylesine önemli bir maç öncesi bize moral, motivasyon ve destek ziyaretlerinde bulundu. Bu hafta oynayacağımız Giresun maçına ilgi gösteren bütün taraftarlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. Stat hemen hemen dolmak üzere ama buranın tamamen, ağzına kadar dolması anlamında bütün Eskişehirspor'u sevenlerden özel bir destek daha bekliyoruz. İnşallah bir aksilik olmazsa Giresun maçıyla birlikte o 3 puanı alıp hedefimizi değiştirme yönünde ilerleyeceğiz" dedi.

"Eskişehirspor'un yeri açıkçası Süper Lig'dir"
Eskişehirspor'un Türk spor tarihinde ayrı bir yere sahip olduğunu vurgulayan Vali Çakacak ise, "Daha önceki ziyaretlerimizde idmanı birlikte izleyeceğiz demiştik. Eskişehirsporumuz tabii ki Denizlispor maçıyla birlikte iyi bir çıkış yakaladı. Maçı izlerken uzatma hiç olmasın diye düşündük. 3 puan bizim olsun istedik. İnşallah bundan sonra güzel bir şekilde Eskişehir yol almaya devam eder. Her zaman söylüyoruz, Eskişehirspor'un yeri Türk spor tarihinde apayrıdır. Eskişehirspor'un yeri açıkçası Süper Lig'dir" diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.