Site Rengi

DOLAR 32,4945
EURO 34,9060
ALTIN 2.435,64
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Vali Çakacak’tan Şehit Ailelerine Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, eşi Kevser Çakacak ile şehit polis memurları Muhammet Acar ve Uğur Ürker'in ailelerine bayram ziyareti yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, şehit polis memuru Muhammet Acar'ın annesi Serpil Acar ve babası Kasım Acar'ı evlerinde ziyaret eden Vali Çakacak ve eşi, ailenin Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Bayram dolayısıyla şehit polis memuru Uğur Ürker'in ailesini ziyaret eden Çakacak çifti, Kurban Bayramı'nın Türkiye'ye, tüm İslam alemine ve dünya ülkelerine huzur ve barış getirmesini temenni etti.

Vali Çakacak, şehitlere Allah'tan rahmet, kahraman gazilere ise sağlıklı, uzun bir ömür dileyerek, şunları kaydetti:

"Bayramın bize sunduğu güzellikleri, kültürümüzün ve inancımızın gerektirdiği gibi yaşamalıyız. Kurban Bayramı'nın sevincini arkadaşlarımızla, akrabalarımızla, dostlarımızla; engelli, yardıma muhtaç ve kimsesiz vatandaşlarımızla, huzur evindeki gözü pencerede, kulağı kapıda olan yaşlılarımızla, baş tacımız olan anne ve babalarımızla birlikte paylaşmak bayramı diğer günlerden farklı kılan ve bayramı bayram tadında yaşamamızı sağlayan güzelliklerdir. Bu mübarek günlerde şehitlerimizi ve gazilerimizi de şükranla anıyorum. Unutmayalım ki, böyle büyük ve güçlü bir ülkede hür yaşayabiliyorsak bunu onlara borçluyuz. Şehitlerimizin aileleri ve gazilerimiz hepimize emanettir. Şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi millet olarak baş tacı ederek, layık oldukları saygı ve sevgiyi dün olduğu gibi bugün de göstererek bu bayramda milletçe ve en güçlü şekilde onların yanında olacağız."

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.