Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

Vali Çakacak’tan Taziye Mesajı

Vali Çakacak’tan Taziye Mesajı
17.01.2020
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Barış Pınarı Harekat Bölgesinde şehit olan Eskişehirli Binbaşı Şevket Tombul için taziye mesajı yayımladı.
Vali Çakarak, taziye mesajında; “Barış Pınarı Harekâtı Bölgesinde bulunan askeri güçlerimize; 16 Ocak 2020 tarihinde yol kontrolü sırasında terörist gruplarca patlayıcı yüklü araçla saldırı düzenlenmiş ve üç askerimiz şehit olmuştur. Anılan bu saldırıda; 41. Komando Tugayı 2. Komando Taburu Komutanlığı’nda görevli, Sivrihisar ilçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Binbaşı Şevket Tombul’un şehit olduğu haberini derin bir üzüntü içerisinde öğrendik. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan haince düzenlenen bu saldırıda, şehadet mertebesine eren Eskişehir’in evladı Piyade Binbaşı Şevket Tombul’a ve diğer şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarına ve aziz milletimize başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Cenaze programı…
Şehit Binbaşı Tonbul’un cenazesinin, Şanlıurfa’da düzenlenecek olan törenin ardından öğleden sonra Eskişehir’e getirileceği öğrenildi. Reşadiye Camii’nde kılınacak namazın ardından cenazenin Kanlıpınar Şehitliği’nde toprağa verilmesi beklleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.