Site Rengi

DOLAR 32,3697
EURO 34,9815
ALTIN 2.326,16
BIST 9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Vali Çakacak’tan Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ne Ziyaret

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi’ni ziyaret etti.  
Vali Özdemir Çakacak ziyarette dernek Şube Başkanı Ertuğrul Özkütük ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Türk milletinin, tarihin her döneminde tüm zorluklara rağmen bağımsız yaşamayı kanı ve canı pahasına korumayı ilke edindiğini söyleyen Vali Çakacak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bağımsızlığımızın, egemenliğimizin ve ulusal birliğimizin en mühim sembolleridir” dedi.

Vali Çakacak, şehitlik ve gazilik kavramlarının Türk milletinin inanç ve kültüründe çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, “Bizden önce atalarımız bu cennet vatana nasıl sahip çıktıysa, bugün de bizler, bize emanet edilen bu vatanı en iyi şekilde gelecek kuşaklara emanet edeceğiz. Kendinizi asla yalnız hissetmeyin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk milleti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman yanınızda olmaya ve size destek vermeye devam edecektir” diye konuştu. 

Vali Çakacak’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti ileten Başkan Özkütük ise, derneğin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sohbet havasında geçen ziyaretin ardından Vali Çakacak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Eskişehir Şubesi’nden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.