Site Rengi

DOLAR 32,3679
EURO 34,9608
ALTIN 2.325,51
BIST 9.144,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Vali Eskişehirspor Tesislerini Ziyaret Etti

15.08.2019
A+
A-

Vali Özdemir Çakacak, Eskişehir Vali Hanefi Demirkol tesislerinde Eskişehirspor Kulüp Başkanı Halil Ünal, Teknik Direktör Fuat Çapa ve futbolcularla bir araya geldi.  
Vali Çakacak’ı tesislere gelişi esnasında Başkan Ünal ve yöneticiler ile Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler kapıda karşıladı. Burada hazırlık maçı için stada hareket edecek olan takım otobüsünde futbolculara seslenen Vali Çakacak, “Centilmence ve kararlı adımlarla, hocamızın, yöneticilerimizin ve tüm Eskişehir’in kenetlenmesi ile inşallah başarılı bir sezon geçirilerek hedefe ulaşılır. Bu zorlu hedefe ulaşma noktasında hepinize başarılar diliyorum“ ifadelerini kullandı. 

Daha sonra toplantı salonuna geçen Vali Çakacak, Başkan Ünal’dan yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Çakacak’a teşekkür eden Başkan Ünal, "İnanıyorum ki, yeni sezonda camiamız kenetlenecek ve mali açıdan da sportif başarı açısından da hak ettiği noktaya ulaşacaktır" açıklamalarında bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.