Site Rengi

DOLAR 32,3310
EURO 35,0618
ALTIN 2.285,03
BIST 8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Vali Yardımcısı Balcı, Gönül Sofrasına Konuk Oldu 

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir Vali Yardımcısı Alper Balcı, İl Nüfus Müdürü Ahmet Nuri Oğuz ile birlikte Sarıcakaya Belediyesi Başkanı Hüseyin Çam’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak bir aileye iftarda konuk oldu. 
İlçenin genel durumu hakkında Sarıcakaya Belediye Başkanı Hüseyin Çam’dan bilgi alan Balcı, “Hüseyin Çam YİKOB’da görev yaparken gerçekten bizlerin gurur kaynağı olmuştur. Vatandaşlarımızın isteklerini ve dertlerini dinleyen ve anında çözüm üretmek için çalışan bir kişiliğe sahiptir. Bizler, bu millete hizmet etmek için görev yapıyoruz. Vatandaşlarımıza karşı görev ve sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmalarımızı yürütmeliyiz. Bunların en başında da ulaşılabilir olmak geliyor. İşte Hüseyin Çam da 24 saat istediğiniz anda ulaşabilecek ve sorununuzu anlatabilecek birisidir. Tekrar hayırlı olsun” dedi. 
Balcı, Oğuz ve Çam aynı günün akşamında Sarıcakayalı Ali Osman Kayıkçı’nın ailesinin gönül sofrasında birlikte oruç açtı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.