Site Rengi

DOLAR 32,5998
EURO 34,7797
ALTIN 2.496,69
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 26°C
Sal 26°C

Vali Yardımcısı Sedat Oktar emekli oldu

15.08.2019
A+
A-

Kütahya’da, Vali Yardımcısı Sedat Oktar’ın yaklaşık 38 yıllık görevinin ardından emekliye ayrılması sebebiyle yemek programı düzenledi.
Yaş haddinden emekli olan Vali Yardımcısı Sedat Oktar’a emeklerinden dolayı teşekkür eden Vali Ahmet Hamdi Nayir, “Sedat Bey, mesleğimize 38, ilimize 4 yılı aşkın hizmet etmiş. 1,5 yıl beraber çalıştık. Kırılmadık, darılmadık, beraber çalışmaktan mutluluk duyduk. Hizmet tecrübesinden, ilimize ait birikiminden de olabildiğince istifade etmeye çalıştık. Her başlangıç bir bitişin işareti. Mutlaka memuriyete başlayan emekliliği, güne başlayan günü bitirmeyi, geceye başlayan da sabahın geleceğini düşünecek. Sedat Bey, yıllık izinlerini de kullanmadan son gününe kadar mesleğinin başında oldu” diye konuştu.
38 yıllık meslek hayatındaki anılarını paylaşan Vali Yardımcısı Sedat Oktar, genç meslektaşlarına, “Sizler 38 yıl sonra kısmet olur da emekli olursanız eğer bizim burada bıraktığımızın 2-3 mislini yapmanız gerekir” dedi.
Vali Ahmet Hamdi Nayir ile birlikte çalışmaktan duyduğu memnuniyeti de paylaşan Vali Yardımcısı Sedat Oktar, “Sayın Valimle 1,5 yıl çok koordineli çalıştık, hoş bir ortamımız oldu. 4 yılda Kütahya’da çok şey gördüm. Çalışmalarımızı, Sayın Valimizin dirayetli, toleranslı, yarını çok iyi gören yanı ve vizyonlu bakışıyla buraya kadar getirdik” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından Vali Ahmet Hamdi Nayir, Vali Yardımcısı Sedat Oktar’a tekrar teşekkür ederek günün anısına çini vazo hediye etti.
Düzenlenen programa Vali Ahmet Hamdi Nayir ile eşi Münevver Nayir, Vali Yardımcıları Sedat Oktar, Kenan Eskin, Arif Yalçın ile Ali Bezirgan, İl Hukuk Müşaviri Şemsettin Erkaya, Aslanapa Kaymakam Vekili Yunus Emre Şahin, Çavdarhisar Kaymakamı ve Emet Kaymakam Vekili Kadir Yurdagül, Domaniç Kaymakam Vekili Tufan Bağır Gilan, Gediz Kaymakamı Muhammed Önder ile eşi, Hisarcık Kaymakam Vekili Tuncay Karataş, Simav Kaymakamı ve Şaphane Kaymakam Vekili Türker Çağatay Halim ile eşi, Pazarlar Kaymakam Vekili Gürsel Temurci katıldı. (EFE)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.